Annons

Tårtkalaset bjöd på ny logga

Sundsvall Mitthem höll 20-årskalas idag och dagen till ära presenterades också bostadsbolagets nya logotyp. Se mingelbilderna från festen.
Foto: Åsa Eriksson
, , , , , , , ,

Alla var välkomna till kalaset i Mitthems lokaler där det bjöds på prinsesstårta och kaffe.

En trappa upp fick personal och lokala profiler dessutom en bit smörgåstårta och en historisk presentation av Mitthem under den tid som gått, dagsformen och en blick in i framtiden.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Från minnen då en livsfarlig kobra rymt och ringlade omkring i ett hyreshus och spred skräck så till den grad att huset fick evakueras och motgift beställdes till sjukhuset utifall någon skulle bli biten. historien slutade med ett uppbilat golv och ett giftormförbud i samtliga lägenheter. Till dagens stora byggprojekt som nått rekordnivåer och till en inblick i framtiden då befolkningsökningen väntas bli 3 000 plus till år 2024, men bara 300 bostäder rikare inom allmännyttan.

Annons

Idag invigdes också bostadsbolagets nya logga. Varumärket anses vara så starkt förankrat lokalt att man plockat bort namnet och gett de tre husen i logotypen olika gröna nyanser.

 

Annons
Läs ocksåNu vågar Anastasiia bjuda hem sonens kompisar igen
Läs också Juristen om hyresgäster som krävs på betalning för störning: "Unik prövning blir vägledande" Hyresgästen Anastasiia anklagas för störningar: "Känner mig ständigt övervakad" Familjen Nilsson störs av mystiskt ljud – värden har letat förgäves efter källan i två år Tuppade av efter fall – vaknade upp med hot om uppsägning

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.