Annons

Tvångsförvaltning i Ysane

Sölvesborg Hyresnämnden beslutade i dag om tvångsförvaltning av Plåtslagarelinds fastighet på Pers väg i Ysane.
Foto: Linda Alfons
Nu när tvångsförvaltningen upphört i förtid kommer Ola Lind att ta itu med fastigheten på Pers väg i Ysane för att få bättre förvaltning.

Sölvedals fastigheter kommer i tre år att förvalta fastigheten i Ysane och tog itu med saken redan förra veckan efter att hyresnämnden tagit ett interimistiskt beslut.

Därför finns nu kontinuerligt vatten i Wenke och Stefan Koponens lägenhet. Allvarliga elfel och trasiga fönster kommer att åtgärdas.

ANNONSRebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din

Stefan Koponen är nöjd med den nya ordningen.

Annons

– Det blir bättre om Sölvedal sköter det, nu fungerar det som det ska sedan de kom in. Som det varit hittills är det under all kritik, säger han.

Hyresnämndens beslut vinner laga kraft 25 juni.

Annons
Läs ocksåKalla element, inget varmvatten: Yvonne gav upp och flyttade – värden riskerar vite på 50 000 i månadenKvinna som står utanför ett hyreshus. En röd balkong syns i bakgrunden. Det är snö på marken.
Läs också Här har hyresgästerna varit utan el och varmvatten hela vintern: ”För jävligt” Nya lagar 2022: Hyresvärdar kan tvingas sköta om sina hus, rökare kan få böta för fimpar Hovrätten slår fast: fortsatt tvångsförvaltning av skandalhus Stal smink för 300 000 – nu tar han över tvångsförvaltat hus

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.