HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Värden: ”Jag har gjort allt de har begärt”

Mjölby Hyresvärden Evangelos Bouzalakos menar att det inte är hans fel att familjen Nylin-Söderlunds badrum är oanvändbart. Han menar att han gjort vad han kan för dem.
Foto: Jenny Knutsson
Hyresvärden Evangelos Bouzalakos menar att det är normalt att en badrumsrenovering tar ett par månader och att det är naturligt att badrummet inte kan användas under tiden. Nu väljer han ändå att ersätta paret ekonomiskt.

Hem & Hyra har, liksom Hyresgästföreningen och Mjölby kommun, haft stora svårigheter att komma i kontakt med Evangelos Bouzalakos, som äger huset på Egebygatan 22. Till sist väljer han dock att svara via sms.

”Jag har gjort allt de har begärt men hela tiden nya krav”, skriver han bland annat.

Läs ocksåFår lämna stadsvåning efter konflikt om marmorhandfatHyresvärden ville renovera badrummet till ett normalt standardutseende. Men hyresgästerna ville att det skulle återställas som det såg ut innan branden.

Han menar att paret godkände lägenheten innan de flyttade in och att de dessutom fick rabatt på hyran.

Annons

Att badrumsrenoveringen stannat upp menar han beror på hantverkarnas arbetsscheman.

”Så de får bo någon annanstans. Jag kan inte göra mer för det är inte i min hand”, avslutar Evangelos Bouzalakos sitt sms till Hem & Hyra.

Annons
Läs ocksåSex års kamp är över – nu kan Annika och Jim fira jul i nya lägenheten
Läs också Arga hyresgäster i nybyggt hus ger inte upp – kräver att felanmälan ska fungera Brister på Stensiken skapar otrygghet - Maritha: "Har inte varit i källaren på tio år" Kräver att få ta över kontraktet – trots hyresskuld på 250 000

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.