Annons

Plats för fyra i tvåan – så ryms hela familjen

Tips & Råd ​Två vuxna och två barn på 45 kvadratmeter kräver kärlek och respekt för att vardagen ska fungera. Camilla och Henrik kan knepen som får familjen att rymmas och trivas på liten yta. 
Det enda som vittnar om att det bor en barnfamilj i lägenheten är den överfulla klädhängaren och antalet skor som står huller om buller på hallgolvet. Med ljus färgsättning, smart förvaring och sparsam möblering upplevs tvåan rymligare än den faktiskt är.
 
– När man bor trångt handlar allt om centimetrar och det är viktigt att man har en mycket tydlig bild av hur man vill ha det, innan man sätter i gång, förklarar Camilla Björk-Boklund.
 
Är din famlj också trångbodd? Se Camillas fem bästa tips här till höger på hur hela familjen får plats och trivs på den lilla ytan.

Annons
Fakta: Trivsamt på liten yta

Ljus färgsättning.

Smart förvaring.

Sparsam möblering.

En sak in – en sak ut.

Lös konflikter direkt – ingen orkar gå och tjura när man stöter på varandra hela tiden.

Läs också Rebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din Behåll eller röj? Så kommer du igång med rensningen hemma Maxa tv-myset med rätt prylar, ljus och inredning Håll värmen genom vinterkylan – med rätt inredning och ljus Så får du vackra väggar hemma – med din egen stil Så pimpar du balkongen för våren och sommaren

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.