Annons

Maxa tv-myset med rätt prylar, ljus och inredning

Tips & Råd Höst innebär mysiga hemmakvällar, skönt soffhäng med tv-serier och filmer i överflöd. Här är 19 tips hur du maxar myset!

1. Tillhör du dem som vill att din tv smälter in i vardagsrummet, men ändå har en central plats? Skapa en tavelvägg med grafiska bilder i svart och vitt. Ramar och bilder från Ikea. Tv-bänken Havsta från Ikea har praktiska skjutdörrar i glas och stilren känsla, 3 295 kr.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

2. Ställ ljusstakar på en spegelbricka – perfekt för att skapa lite extra dramatik till en spännande thriller med reflektioner både från ljus och tv i brickan. Ljusstakar från Lagerhaus, från 70 kr.

3. Den ultimata fåtöljen är väl ändå en formad saccosäck? Denna modell finns även som en hel saccosäcksoffa. Saccosäck, 1 699 kr och fotpall 550 kr från Bigberthaoriginal.se.

4. Mys ner dig i soffan bland sköna, fluffiga kuddar. Mönstrad kudde, Hornbach 179 kr, grön rund kudde, Rusta, 129 kr och gula kuddar 199 kr/ st från Jotex.

Läs ocksåHåll värmen genom vinterkylan – med rätt inredning och ljusHåll värmen hemma med rätt inredning

5. En extra pall är guld värt när inte sittplatserna i soffan räcker till – eller som skön fotpall för benen. Jysk, 1 399 kr.

6. Förutom raggsockar och tofflor är pläden ett måste när kalla höstkvällar gör sig påminda. Mjuk pläd, Ellos, 349 kr.

Läs ocksåSå får du vackra väggar hemma – med din egen stilKonst hemma med fina väggar

7. En snurrbar snacksbricka – perfekt uppdelat för olika tillbehör, och enkelt att nå för alla runt tv-bordet! Fruugo.se, 499 kr.

Annons

8. Ta kontroll över kontrollerna! Praktisk sidoförvaring med liten bricka ovanpå armstödet för dryck och snacks. Vad mer behövs? Grandado.se, 255 kr.

9. Dekorera bordet och tv-bänken med actionfigurer. Här Yoda från Star Wars, Kalaskungen, 399 kr.

10. Mintgrönt stort fat för chips eller godis, Fröken fräken.se, 311 kr.

11. Mugg med Yoda, Teknikmagasinet, 180 kr.

12. Är du filmälskare kanske du ska fundera på att skaffa en projektor för en maxad filmupplevelse! Samsungs The Premiere är en toppklassad dröm, men det finns billigare och bra varianter från såväl Philips, Acer som Epson.

13. Låt din tv-möbel bli en stilig inredningsdetalj. Här smälter teven in i bakgrunden medan bänken framträder med dekorativa inredningsdetaljer på. Tv-bänk Ellos, 4 499 kr.

Annons

14. Trångt vardagsrum? Ett justerbart litet sidobord på armstödet blir perfekt för tv-kvällen. Benen går att justera mellan 1–22 cm. Erdal of Sweden, 1 695 kr.

15. Man kan aldrig få för många sidobord. Här ett litet som även passar som blombord till vardags, H&M Home, 199 kr.

16. Sittpuffar är smart att sprida ut när det är många som ska få plats, perfekt för den yngre skaran tv-tittare. Från Indiska 999 kr.

17. Dags för ny soffa? Det finns en mängd faktorer att tänka på inför sitt soffköp. Här en lejongul påbyggnadsbar soffa Streamline med dubbla schäslonger, från 13 990 kr upp till 26 000 kr. Från Trendrum.se.

18. En matta skapar en ombonad och välkomnande känsla i ett rum. Och har du lite kalla golv är en matta ett måste! Här en gul från Rugvista, 2 728 kr.

19. Tv eller inte? Många håller med om hur fult det är med en tv i rummet. Samsung har en tv med valfri ram ”The Frame”. Här kan man även köpa till olika kända tavelmotiv. Så när du släckt teven i ramen, så kommer ett konstverk upp i ramen i stället, smart va? Finns i en mängd olika storlekar, färger och en uppsjö av konstverk att välja på!

Läs också Odla på uteplatsen: Så maxar du skörden på liten yta Så pimpar du balkongen för våren och sommaren Smart förvaring – 21 prylar du behöver för ordning hemma

Trygghet i boendet

Ja!

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.