HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Bilbingo PR för nya stadsdelen

Sundsvall Mitthem lockade med bilbingo för att sätta fokus på Norra kajen som ska bli Sundsvalls nya stadsdel. Idag släpps de 139 platserna till landets största trygghetsboende.

Enligt Mitthem ska de ha fått in över 7 000 intresseanmälningar till bostadsprojekten i hamnen som kommer att generera sammanlagt 195 lägenheter.

Det ena, Skepparen, blir ett trygghetsboende om 139 lägenheter. Det ska stå inflyttningsklart till sommaren 2016, men kontrakt kommer att skrivas redan från och med idag, måndag. Det är då kötiden som avgör vem som får ett kontrakt, förutom kravet på att vara 70 +. Mitthem kommer att ordna med aktiviteter för de boende och en värd eller värdinna kommer alltid att finnas på plats.

Läs ocksåNu vågar Anastasiia bjuda hem sonens kompisar igen

Igår, söndag, arrangerades ett event på byggplatsen med bilbingo samt ljud- och ljusshow på en 18 kvadratmeter stor skärm där flera aktörer på Norra kajen visade vad som är på gång.

Hundratalet bilar samlades för att spela bingo där högsta vinsten för kvällen var 3200 kronor. Utöver det kunde man vinna övernattningar och presentkort. Kvällens bingoutropare var skådespelaren och mångsysslaren Lars T Johansson

Till hösten 2016 sker inflyttningen till Mitthems andra kajprojekt med 56 hyresrätter. Till dessa står enligt Mitthem 4 000 intressenter i kö, men något datum för när de släpps för kontraktskrivning är ännu inte bestämt.

Läs ocksåJuristen om hyresgäster som krävs på betalning för störning: "Unik prövning blir vägledande"

Även ovanför kajen planeras det nybyggen, i form av bostadsrätter.

HSB har där bestämt sig för säljstart för 35 nya lägenheter ovanför Norra kajen, bredvid Skandia i Sundsvall. Tanken är att bostäderna ska stå inflyttningsklara i mitten av 2017. Klart är också att det blir byggbolaget NCC som ska bygga de fyra husen.

”Det här blir kanon, läget är jättebra”, säger Daniel Lundqvist, projekteringsledare på NCC.

Läs ocksåHyresgästen Anastasiia anklagas för störningar: "Känner mig ständigt övervakad"
Läs också Familjen Nilsson störs av mystiskt ljud – värden har letat förgäves efter källan i två år Tuppade av efter fall – vaknade upp med hot om uppsägning

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.