HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Daniel Kindberg ny vd för Östersundshem

Östersund Rekryteringen gick snabbare än förväntat. Daniel Kindberg, i dag vd för Fältjägaren, tar över som Östersundshems vd vid årsskiftet.

I början på september meddelade Östersundshems vd Bengt Rådman att han slutar. Nu står det klart vem som blir hans efterträdare: 46-årige Daniel Kindberg, som i dag är vd för bostadsbolaget Fältjägaren AB. 

– Östersundshem har genomgått en stor positiv förändring de senaste åren, inte minst kommunikativt, och jag ser fram emot att utveckla företaget ytterligare. Det kundfokus som finns ska vi bygga vidare på, skriver Daniel Kindberg i ett pressmeddelande. 

Läs ocksåÖstersundshems vd Bengt Rådman slutar

Daniel Kindberg tillträder den 1 januari nästa år. Tillträdet kommer betydligt tidigare än vad som först sades. Östersundshems styrelse trodde sig först behöva sex månader för att hitta en lämplig ersättare, men rekryteringen har tagit knappt två månader. 

– Ja, han var vårt förstahandsval. Daniel har alla de kvaliteter vi söker efter, skriver Östersundshems styreslseordförande Tord Andnor.

Fältjägaren, som Daniel Kindberg är vd för fram till årsskiftet, är ett dotterbolag i PEAB-koncernen som i första hand bygger och förvaltar i den nya Stadsdel Norr som ligger i det gamla I5-området i centrala Östersund.


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.