Annons

Östersundshems vd Bengt Rådman slutar

Östersund Bengt Rådman, Östersundshems vd, meddelar att han lämnar sin post om cirka sex månader. Styrelsen överraskas - letar nu efter en ersättare.

Sedan åtta år har Bengt Rådman varit vd på det kommunala bostadsbolaget Östersundshem. Nu meddelar han att han lämnar vd-posten om ungefär ett halvår. Styrelsen överraskades då den på söndagen fick vetskap om vd:ns beslut. Nu jagar man efter en lämplig ersättare.

– Det är tråkigt att Bengt lämnar oss, men vi har stora förhoppningar om att hitta en ledare som kan fortsätta modernisera och utveckla Östersundshem, skriver Tord Andnor, Östersundshems styrelseordförande, i ett pressmeddelande.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Bengt Rådman uppger att ”tiden var mogen” och att han vill gå vidare och satsa på eget företagande. Dessutom lämnar han bolaget i bolaget ett gott skede, menar han.

Annons

– Östersundshem har genomgått en fantastisk förvandling de senaste åren och bolaget står väl rustat för framtiden. INte minst bevisas det genom de byggprojekt som är på gång, med höghuset på Valhall i spetsen, skriver den avgående vd:n.

Styrelsen letar nu efter en ersättare med ”stor erfarenhet” och ”gediget kunnande av bostadsbranschen”. Fram till rekryteringen är avslutad ska verksamheten fortlöpa som vanligt, lovar Tord Andnor.

Annons
Läs ocksåDaniel Kindberg ny vd för Östersundshem

 – Ingenting stannar upp på grund av det här, den fortlöpande utvecklingen av Östersundshem fortsätter precis som förut, skriver han.


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.