HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Fiskekort ingår i hyran

Olofström När Olofströmshus bygger nya lägenheter på Östra storgatan skickar de med en extra bonus för de blivande hyresgästerna. De kommer nämligen att få fiskekort i Holjeån.

Fiskekortet ingår i hyran under det första året, berättar Sydöstran.

I höst börjar ombyggnad av en tidigare vårdcentral till sju tillgänglighetsanpassade lägenheter och intresset har varit stort. I dagsläget har över 40 personer anmält intresse. Inför byggstarten kommer Olofströmshus att samla de blivande hyresgästerna på ett möte där de kommer att få komma med önskemål om hur lägenheterna ska utformas.

Läs ocksåEmma bor i prisat hus: ”Härligt att det kan byggas nåt som sticker ut”En kvinna med glasögon, gröna ögon, rött hår och piercing i näsan, samt ett nybyggt hus i gammal stil.
Läs också Här "röstar" Storviksborna inför nybygge Här tvättar hyresgästerna utan tvättmedel Bytesaffär ska ge billigare lägenheter i Gårdsten Nordanstigs Bostäder överväger rivning – och bygger nytt­

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.