Annons

Flyttar efter olovlig uthyrning i andra hand

Malmö Trelleborgaren har haft en haft en hyresrätt på Herrgården där andra personer varit folkbokförda. Efter att hyresvärden gått till hyresnämnden har han nu frivilligt "flyttat".

Hyresvärden Victoria Park vände sig till hyresnämnden för att få den 50-årige mannen att lämna hyreskontraktet på lägenheten på Herrgården. Ansökan återkallades när mannen, en företagare bosatt i Trelleborgs kommun sedan många år, valde att flytta frivilligt. Lägenheten på Herrgården har han haft sedan i somras samtidigt som han själv har varit folkbokförd i Trelleborgs kommun. I lägenheten på Herrgården har i stället fem andra personer varit folkbokförda.

Annons
Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Bodde i Nigeria i fyra år – lägenhetsbluffen avslöjades av felanmälan Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Hyresgäst ringde störningsjouren 41 gånger och skrek ”åk hem till Afrika” till grannar – sägs nu upp från lägenhet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.