HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Grannträffar i Sandviken

Sandviken Grannar som känner varandra är tryggare och trivs bättre. Det är tanken med de familjedagar som i helgen hölls i Björksätra och Norrsätra.
Barnen fick testa idrott i olika former.

Ponnyridning, ansiktsmålning, musik, fotboll, gymnastik och mycket annat skoj stod på programmet när det på lördagen var Björksätras tur att ha familjedag.

Läs ocksåPar sägs upp - lagar mat av grannarnas sopor på gårdenen ryggtavla i blå jacka vid en grillplats

Men det viktigaste var att hyresgästerna i området fick chansen att möta varandra under lite lättsamma och glada former.

– Ett bra initiativ. Det är kul att komma ut och träffa grannarna. Och så finns det mycket för barnen att göra, sade Ajmal Zadran.

Stora delar av Sandvikenhus företagsledning fanns på plats för att träffa hyresgäster, ta emot synpunkter och svara på frågor.

Läs ocksåJuristen om hyresgäster som krävs på betalning för störning: "Unik prövning blir vägledande"

– Det är så här det ska se ut. Unga och gamla som möts och har trevligt ihop, myste vd:n Stefan Lundqvist när han gick omkring i solskenet och bjussade barnen på godis.

Under söndagen hölls en motsvarande familjedag i Norrsätra.

Läs också Kartläggning i Norrland: Tusenlappar i avgift om du stör grannen Poesins kraft – grannarnas dikter jagade bort råttorna från gården Hyresgäster och unga störs mer än andra – ny studie förvånar forskare

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.