HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Grönskande konsthall bjuder in till gårdsfest

Västmanland Under sommaren har konsthallen Ur och skur vuxit fram under bar himmel i ett bostadsområde på Råby. I morgon lördag avslutas projektet med gårdsfest och picknick.

Festen äger rum mellan klockan 15 och 20 på lekplatsen mellan Tornsvalegatan och Lövsångargatan i södra Råby. Evenemanget är gratis och deltagarna tar med sig sin egen picknick.

Konstnären Linnea Hansander och barn från bland annat Fredriksbergsskolans sommarfritids kommer att framföra ett konstverk som de har skapat tillsammans. Det blir även videokonst, konstworkshop för barn och unga, utställning och livemusik.

Läs ocksåHyresgäster rättslösa vid brand
Det långa bordet är en del av konsthallen och en samlingsplats för hyresgäster.

Under sommaren har konsthallen, som upphovsmännen kallar för ” en konstnärsdriven lekplats för alla åldrar” varit en mötesplats för workshops, stadsdelsmöten, knytkalas, odling och lek.

Läs också Avslöjad av lukten - hyresvärd vill kasta ut cannabisodlare Många strandningar i region Aros-Gävle Strandade hyresförhandlingar med Hallstahem Parker otryggast för Rikshems hyresgäster i Västerås

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.