HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Han vann en hyresfri månad

Trollhättan En bra slogan tjänade Fredrik Olausson i Trollhättan nästan 5 000 kronor. Han vann hyresvärden Eidars tävling om en hyresfri månad.

Studenten Fredrik Olausson i Trollhättan kommer ha lite extra pengar i plånboken nu i december. Anledningen är att han inte behöver betala någon hyra den här månaden. Fredrik Olausson vann sin med sin slogan värden Eidars tävling om en hyresfri månad. Närmare 5 000 kronor sparar han. 

– Det känns jättekul. Det här är faktiskt det mesta jag har vunnit. 

Läs ocksåHyresvärdarna satsar på Huskurage - men metoden får också kritik

Tävlingen gick ut på att ansluta sig till e-faktura och skriva en passande slogan. Trots att han tog hem tävlingen kallar han sig inte skribent.
– Nej, jag pluggar till maskiningenjör så skribent kan jag nog inte kalla mig. Men jag är en ganska kreativ person. Även om jag fick grunna en stund för att komma på min slogan.

Eftersom det var decemberhyran som han slapp betala var det ganska självklart vad pengarna skulle gå till.
– Det lutar väl åt att det blir lite dyrare julklappar än vanligt i år, säger han.
Men några slantar ska han spendera på sig själv också.
– En skidresa till Trysil blir det. Jag hade nog åkt ändå. Fast nu har jag mer pengar att rör mig med. Det känns härligt.

Fredriks slogan:

”Sluta utnyttja vår natur,
det är dags att gå från gammal struktur.
Börja på bättre sätt klura.
Såsom att betala med e-faktura!”

Läs också En månad efter dramatiska takraset kan Fredrik flytta hem igen Tröstlös väntan på större lägenhet för fyrabarnsfamiljen Evert Saffo, Hyresgästföreningen: ”Synd att stödet försvann även om det inte alltid träffade rätt” Stödet som ger miljonärer lägre hyra – så spenderades statens bostadsmiljarder

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.