HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hem & Hyra störst bland organisationstidningar – lockar en halv miljon läsare

Nyheter Hem & Hyra går hem hos läsarna. Nästan en halv miljon läser tidningen på papper och digitalt. "Fantastiskt. Våra satsningar har lyckats", säger chefredaktören Susanna Skarrie.

485 000 läsare tar del av Hem & Hyras journalistik via papperstidningen och webben, enligt den senaste räckviddsrapporten från Orvesto.

Det är framförallt tillskottet av digitala läsare som är orsaken till framgången. Hem & Hyra når 218 000 läsare digitalt och 288 000 läsare via papperstidningen som utkommer med åtta nummer per år.

Läs ocksåGrattis! Nu är ni ännu fler som läser Hem & Hyra

– Vi har lyckats förflytta läsare från pappret till webben. Men det här är också ett resultat av våra satsningar på grävande journalistik från hela Sverige och våra artiklar som översätts till arabiska, säger Susanna Skarrie.

Hem & Hyras ägare är Hyresgästföreningen och tidningen tillhör därmed kategorin organisationstidningar. Av de tidningar i Sverige som ägs och ges ut av organisationer, till exempel fackförbund, är det ingen som är i närheten av Hem & Hyras räckvidd.

– Vi når nya målgrupper med vår digitala journalistik. Det här ett kvitto på att fördjupande kvalitetsjournalistik går hem hos läsarna, säger Susanna Skarrie.

Läs ocksåAllt färre läser tidning – då fortsätter Hem & Hyra att växa

Hem & Hyras redaktion säger stort tack till dig som läsare som vill vara med och följa oss alla våra kanaler, på papper såväl som på Internet och i nyhetsbrev.

Fakta: Fakta: Orvesto konsument

Orvesto konsuments räckviddsundersökning genomfördes under perioden 1 januari-30 april. Totalt deltog 14 088 personer i mätningen.

Läs också Nya framgångar för Hem & Hyra Hem & Hyra får fler läsare Hem & Hyra når fler

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.