Annons

Succén fortsätter – över en halv miljon läser Hem & Hyra

Nyheter Över en halv miljon läsare nås av Hem & Hyra enligt senaste Orvestomätningen. Det är en uppgång jämfört med tidigare mätning.
Foto: Montage

Mätinstitutet Kantar Sifo har presenterat de senaste Orvesto-siffrorna, den stora medieundersökning som visar räckvidden för landets olika tidningar och sajter. För Hem & Hyras del är det positiva besked. Både digitalt och på papper går det framåt. 

På ett år har tidningsläsningen gått från en räckvidd på 288 000 till 300 000. Samtidigt har den digitala räckvidden ökat från 219 000 till 254 000.

ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Den totala räckvidden beräknar Kantar Sifo nu till 518 000 läsare, vilket är en ökning med 7 procent jämfört med samma mätning förra året.

– Det känns fantastiskt roligt att få ett kvitto på att läsarna uppskattar det vi gör, säger chefredaktör Susanna Skarrie.

– Siffrorna visar också att vår satsning på fördjupad journalistik och granskningar över hela Bostadssverige lönar sig. Vi är helt enkelt på rätt väg, framtiden ser ljus ut, säger hon.

Annons
Läs ocksåFler än någonsin läser Hem & Hyra: "Berör många människor"

Hem & Hyra kommer ut med åtta nummer varje år som skickas ut till medlemmar i Hyresgästföreningen. Dessutom går papperstidningen att läsa digitalt, bland annat via en app till mobilen. Vid sidan av tidningen finns också hemhyra.se som inte bara innehåller tidningens material utan helt unika nyheter för webben.

Det går även att prenumerera på Hem & Hyra som nyhetsbrev. Anmälan hittar du här.

Den senaste Orvesto-mätningen jämfördes mellan den 1 januari och den 30 april 2022. Här är Hem & Hyras mest lästa artiklar under samma period:

Läs ocksåHem & Hyra ökar i räckvidd – når över en halv miljon läsare i veckan: ”Tecken på att vi gör rätt saker”Hem & hyra ökar i räckvidd i Orvestos nya undersökning

Peter rökte inomhus i 20 år – krävs på nära en halv miljon kronor av värden

Parkeringsavgiften på 40 000 får Dennis att köpa villa och flytta

Annons

Kändisdotter betalade nästan 1,5 miljoner för kontrakt – fastighetsförvaltaren: ”En slump” att hon fick lägenheten

Stephanie drogs inför rätta för trasig tapet – här är advokaten som stämmer sina hyresgäster: ”Satt det i system”

Familjen Nilsson störs av mystiskt ljud – värden har letat förgäves efter källan i två år

Läs också Hem & Hyra – nu större än någonsin tidigare Hem & Hyra störst bland organisationstidningar - lockar en halv miljon läsare Grattis! Nu är ni ännu fler som läser Hem & Hyra

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.