Annons

Lönsam flytt för VFAB

Vadstena Vadstena Fastighets AB har flyttat till nya lokaler på Hovsvägen i Vadstena. Vd Lars Larenius konstaterar att man gör ett riktigt val i att lämna centrum och komma närmare sina kunder.​

​Det är nästan färdigrenoverat i de nya lokalerna. Med sig från Slottsgatan har man tagit idén om stengolv och mycket glasväggar. Lokalen har tidigare inrymt en matvarubutik med hyllplan längs väggarna. Därför har nya fönster installerats för att kontorsmiljön ska bli lite ljusare.

 På Hovsvägen hamnar VFAB i ett av sina egna bostadsområden.

ANNONSRebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din

– Vi hamnar mer centralt i vårt bestånd och fler av våra hyresgäster får närmare till oss i dag än de hade tidigare, säger Lars Larenius.

Annons

– Det är bättre att lägenheter och lokaler i bra läge hyrs ut än att vi använder dem själva.

VFAB tjänar på att flytta på fler sätt. En lokal som länge stått outhyrd kan utnyttjas för den egna verksamheten. Lokalerna på Slottsgatan har i sin tur hyrts ut till Bürstner Sverige AB, ett bolag som är en del av Östgöta Camping.

Läs ocksåSå blir din hyra 2021 i Östergötland

– Det kostar en del att renovera våra nya lokaler men vi matchar det mot hyresintäkterna från Slottsgatan, säger Lars Larenius.

Annons

Bolaget ska ha inflyttningsfest med öppet hus i augusti. Då får hyresgästerna tillfälle att se hur bolaget bor.

Läs också VFAB:s vd slutar med omedelbar verkan VFAB bygger parhus i nytt bostadsområde Badrumslampa för stark - hyresgäst kräver åtgärder Så höjs hyrorna i Vadstena

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.