Annons

Ny organisation sjösatt – med tillfällig chef i Västerås

Västmanland 1 april markerade starten för Hyresgästföreningen region Aros-Gävles nya organisation. Men först på tisdagen 3 april presenterades en tillförordnad verksamhetschef för Västeråskontoret.
Hyresgästföreningen region Aros-Gävle har haft problem med rekryteringen av en verksamhetschef till kontoret i Västerås.

En viktig del av den nya organisationen är lokalt placerade verksamhetschefer. I Uppsala och Gävle är cheferna redan igång och jobbar, men till tjänsten i Västerås har Hyresgästföreningen ännu inte lyckats rekrytera någon. I stället meddelades på tisdagen att en tillförordnad verksamhetschef, Katharina Bäcklin Arvidsson, har anställts och ska axla rollen från och med i dag, onsdag, och ett halvår framåt.

– Parallellt drar vi igång en ny rekryteringsprocess. Nu har vi tid på oss att jobba med rekryteringen, säger Mona Kolarby, personalchef på Hyresgästföreningen region Aros-Gävle.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Vad är det som har tagit så lång tid?

– Vi hade en kandidat som vi var intresserade av, men hon valde att hoppa av. Därför har det dragit ut på tiden, säger Mona Kolarby.

Annons
Läs också Efter höga hyresyrkandet från Uppsalahem: ”Många har tunna plånböcker nu” 16 500 hushåll får vänta på besked om hyran efter flera strandningar Råttor, fukt och dålig ventilation – hyresgästerna fick nog och anlitade privata jurister Hyresgäster hjälptes åt att ge jeans nytt liv – här är bästa återbrukstipsen Många betalar i onödan – så slapp Julia flytträkningen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.