Annons

Ny tillfällig ledning i Lulebo

Luleå En ny vd till Lulebo behövs. Men det drar ut på tiden. Den tillförordnade vd:n ersätts nu av en ny vd - också tillförordnad.

Efter det oväntade beslutet att sparka ut senaste vd:n, Sari Ekblom, placerades Luleå kommuns biträdande kommundirektör, Peter Kieri, på Lulebo. Men nu återgår han helt till sin ordinarie tjänst.

I sex månader är det i stället Anna-Stina Nordmark Nilsson som går in som tillförordnad vd. Hon har varit landstingsdirektör och senare gruppledare för centerpartiet i landstinget. Anna-Stina Nordmark Nilsson har erfarenhet av ledande positioner som vd och direktör inom både näringsliv och offentlig verksamhet samt flertalet styrelseuppdrag, och driver ett konsultföretag, skriver Luleå kommun i ett pressmeddelande.

Annons
ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

– En rekryteringsprocess tar tid, och i regel har den som erbjuds jobbet en uppsägningstid som påverkar när tillträde kan ske. Förhoppningen är att en permanent vd kan vara på plats i början av 2016, säger Lulebos vice styrelseordförande Gun-Britt Mårtensson.

Annons
Läs också Efter två års utredning - sex personer åtalade i Lulebohärvan 43-årig kvinna åtalad efter explosionen i Luleå Tolv år från att förskolan tömdes tills det blir bostäder Lulebohärvan växer – flera företagare har anhållits Gratis att köa i Luleå igen men Mikaelas kötid är förlorad: "Känns surt"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.