HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Samling för regionens beslutsfattare

Region BohusÄlvsborg-Skaraborg I morgon samlas regionfullmäktige i Hyresgästföreningen BohusÄlvsborg-Skaraborg i Uddevalla. Val av ny ordförande är en av punkterna på dagordningen.

Hyresgästföreningens regionfullmäktige, det högsta beslutande organet inom region BohusÄlvsborg-Skaraborg, samlas vår och höst. Senaste mötet hölls i Uddevalla i november 2012. Morgondagens tillställning är på samma ort. Det beslutades på tjänstemannanivå sedan ingen förening ansökt om att hålla i arrangemanget.

 Totalt 88 personer är anmälda, majoriteten är ledamöter i fullmäktige, ett mindre antal i regionstyrelsen och dessutom finns ett antal tjänstemän på plats.

Läs ocksåValet och vi:et i fokus under regionfullmäktige - två kritiska motioner röstades nerRegionfullmäktige Hyresgästföreningens region Aros-Gävle, förbundsordförande Marie Linder håller tal inför ombuden

Några av punkterna på dagordningen är verksamhetsberättelsen för 2012, val av ordförande och ledamöter till regionstyrelsen samt beslut om arvoden. Några motioner finns inte att behandla.

Annons

 Under en timme på förmiddagen blir det avbrott i mötesförhandlingarna. Ett antal förtroendevalda ska då bege sig ut och samla in namn inom ramen för Hyresgästföreningens rikstäckande kampanj mot hyrskatten. Förmodligen en något lugnare tillställning än regionens förra kampanjinsats.

 Mötet hålls i Folkets Hus i Uddevalla och beräknas pågå mellan 9.30 och 15. Gästtalare är Björn Johansson som sitter i styrelsen för Hyresgästföreningens Riksförbund.

Annons
Läs ocksåRegionfullmäktige med valupptakt i UddevallaLennart Derehag, regionordförande för Hyresgästföreningen i BohusÄlvsborg-Skaraborg
Läs också Minusbudget klubbad i region Västra Sverige – ombildningar och renovräkning i fokus Jordskredsseger för ny västsvensk hyresgästbas Nej till ändrad valberedning på digitalt regionfullmäktige

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.