HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Störande sopsamlare riskerar sitt hyreskontrakt

Malmö Hyresgästen har sprungit naken i trapphuset, bankat på granndörrar och samlat sopor i sin lägenhet. Han har fått flera chanser men nu går det inte längre. Det menar hyresvärden som vill riva kontraktet.
Foto: Hyresvärden

Hyresgästen har bott i sin etta i Malmö i över tio år. Efter omfattande störningar fick hyresgästen i somras en sista chans mot att hyresvärden kunde säga upp honom med bara en månads varsel. Men det har fortfarande inte blivit bättre utan hyresgästen har fortsatt att störa sina grannar. Han har sprungit runt naken i trapphuset, skrikit och bankat på granndörrar. Enligt ett vittnesmål har mannen ”löpt amok” i fastigheten och trygghetsjouren har kallats till huset flera gånger under hösten. Dessutom betraktar hyresvärden hyresgästens lägenhet som en sanitär olägenhet. Hyresgästen har samlat på sig en större mängd sopor i den lilla lägenheten och lämnat den helt ostädad. Värden har nu fått nog och de kräver att mannen flyttar. Fallet ligger hos hyresnämnden som ska avgöra hyresgästens framtid.

Annons
Annons
Läs också Lovade betala för kattkisset - ångrade sig och gick till polisen: "Aldrig skrivit på det aktuella avtalet" Så stökigt får du ha det hemma utan att bli vräkt Saneringsfirman: Så kan det se ut när vi kommer hem till hoarders Anders hade för mycket saker hemma – blev vräkt: "Visste inte hur allvarligt det var" Fick inte vräka 59-årig kvinna – köpte ut henne för 700 000: "Kan bli olustigt"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.