Annons

Störande sopsamlare riskerar sitt hyreskontrakt

Malmö Hyresgästen har sprungit naken i trapphuset, bankat på granndörrar och samlat sopor i sin lägenhet. Han har fått flera chanser men nu går det inte längre. Det menar hyresvärden som vill riva kontraktet.
Foto: Hyresvärden

Hyresgästen har bott i sin etta i Malmö i över tio år. Efter omfattande störningar fick hyresgästen i somras en sista chans mot att hyresvärden kunde säga upp honom med bara en månads varsel. Men det har fortfarande inte blivit bättre utan hyresgästen har fortsatt att störa sina grannar. Han har sprungit runt naken i trapphuset, skrikit och bankat på granndörrar. Enligt ett vittnesmål har mannen ”löpt amok” i fastigheten och trygghetsjouren har kallats till huset flera gånger under hösten. Dessutom betraktar hyresvärden hyresgästens lägenhet som en sanitär olägenhet. Hyresgästen har samlat på sig en större mängd sopor i den lilla lägenheten och lämnat den helt ostädad. Värden har nu fått nog och de kräver att mannen flyttar. Fallet ligger hos hyresnämnden som ska avgöra hyresgästens framtid.

Annons
Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Tillsammans har de bott 110 år i huset – nu vill värden kasta ut dem De bor med ruttnande fönster – vite på tiotusentals kronor tvingar värden att fixa Barbro lämnade sitt älskade Gotland efter rekordhöga kravet: "Hyran blev droppen" Riskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via Airbnb Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.