Annons

Trogna hyresgäster belönades

Uddevalla Sju sorters kakor och presentkort som gåva. Det var vad som väntade de över 200 hyresgäster som kom till Rådhuset för att bli firade av Uddevallahem.
Foto: Kajsa Wedberg
, ,

Det blev trångt om saligheten när Uddevallahem ville fira sina allra trognaste hyresgäster. 

 – Väldigt trevligt det här. Men hur ska jag få i mig alla goda kakor? Jag borde kanske ha tagit med en påse, skrattade 81-åriga Lissie Sihlberg som kommit till rådhuset tillsammans med sin dotter Anita. 

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Lissie har bott på Packhusgatan 12 i trettio år och Anita minns mycket väl hur det var att växa upp i höghuset på söder. 

Annons

 – Då fanns det många barn i huset. Jag minns hur vi åkte på ledstången i trapphuset, fast vi inte fick. Och hur jag tältade på vår balkong, säger Anita. 

Alla som bott hos Uddevallahem i trettio år eller mer var välkomna och över 200 personer dök upp. 

Läs ocksåBodde i både hus och hyrd lägenhet – men nu sätter hovrätten stoppLagboken - Sveriges rikes lag.

– Det känns väldigt roligt att få uppvakta våra allra trognaste hyresgäster på det här viset, sade Paula Berger (S) som är ordförande för bolagets styrelse. 

Annons

Förutom kaffe och sju sorters kakor överraskades trotjänarna med presentkort till ett värde av 1 500 till 2 500 kronor. 

Läs också Öppnade inte när värden ringde på – blev uppsagd Vräks för att han matar fåglar: ”Fågelskrik i ofattbara mängder” Spelmissbruk ingen ursäkt – familj vräks Äntligen post i brevlådan – men det tog nio månader

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.