HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Trogna hyresgäster belönades

Uddevalla Sju sorters kakor och presentkort som gåva. Det var vad som väntade de över 200 hyresgäster som kom till Rådhuset för att bli firade av Uddevallahem.
Foto: Kajsa Wedberg
, ,

Det blev trångt om saligheten när Uddevallahem ville fira sina allra trognaste hyresgäster. 

 – Väldigt trevligt det här. Men hur ska jag få i mig alla goda kakor? Jag borde kanske ha tagit med en påse, skrattade 81-åriga Lissie Sihlberg som kommit till rådhuset tillsammans med sin dotter Anita. 

Läs ocksåStämdes för mögel i lägenhet – därför frias hyresgästen

Lissie har bott på Packhusgatan 12 i trettio år och Anita minns mycket väl hur det var att växa upp i höghuset på söder. 

 – Då fanns det många barn i huset. Jag minns hur vi åkte på ledstången i trapphuset, fast vi inte fick. Och hur jag tältade på vår balkong, säger Anita. 

Alla som bott hos Uddevallahem i trettio år eller mer var välkomna och över 200 personer dök upp. 

Läs ocksåAnnikas värd betalar halva elkostnaden: ”Jag trodde inte det var sant”

– Det känns väldigt roligt att få uppvakta våra allra trognaste hyresgäster på det här viset, sade Paula Berger (S) som är ordförande för bolagets styrelse. 

Förutom kaffe och sju sorters kakor överraskades trotjänarna med presentkort till ett värde av 1 500 till 2 500 kronor. 

Läs också Ingen lösning i hyresnämnden – Peter kan bli utan post i flera månader till Anita kräks och svimmar – riskerar vräkas om hon fortsätter kräva åtgärder mot elen i huset Kvinna mister kontrakt efter vanvård: "Ingen golvyta att röra sig på"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.