HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Tvingades uppsöka sjukhus på grund av grannens ovanor

Helsingborg Varje natt stördes hyresgästen i Helsingborg av grannens skrik och golvstamp. Störningarna pågick under så lång tid och med en så hög intensitet att mannen tvingades uppsöka sjukhus.
Foto: Pixabay
Sömnbristen blev till slut så akut att hyresgästen i Helsingborg tvingades uppsöka sjukhus. Personen på fotot har inget med händelsen att göra.

Enligt de handlingar som har skickats in till hyresnämnden i Malmö började störningarna oftast kring midnatt och på gick sedan oavbrutet till klockan fyra på morgonen. Oljuden bestod av gap, skrik och golvstamp från grannen som bodde i lägenheten ovanför.

Störningarna återkom varje natt och under en lång period. Mannens sömn blev kraftigt påverkad och enligt hyresgästens gode man tvingades hyresgästen att uppsöka sjukhus vid flera tillfällen.

Läs ocksåKlimatsmart bygga med gammalt material – pilotprojekt i Helsingborgbygga med gammalt material

Trots samtal med berörda parter i grannlägenheten fortsatte de nattliga oljuden. När den gode mannen valde att vända sig till hyresnämnden fick störningarna äntligen ett slut. Hyresgästen som störde har nu flyttat till en lägenhet längre bort i samma fastighet.

Läs också Behöver lagerplats – men nekas hyra ut i andra hand Så här slipper du skränande måsar och duvor som skiter Dödshotade sommarjobbare i Kungsbacka – tvingas flytta Kafébråk i Trosa - hyresgäster rasar mot stadshotellet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.