Annons

Tvingades uppsöka sjukhus på grund av grannens ovanor

Helsingborg Varje natt stördes hyresgästen i Helsingborg av grannens skrik och golvstamp. Störningarna pågick under så lång tid och med en så hög intensitet att mannen tvingades uppsöka sjukhus.
Foto: Pixabay
Sömnbristen blev till slut så akut att hyresgästen i Helsingborg tvingades uppsöka sjukhus. Personen på fotot har inget med händelsen att göra.

Enligt de handlingar som har skickats in till hyresnämnden i Malmö började störningarna oftast kring midnatt och på gick sedan oavbrutet till klockan fyra på morgonen. Oljuden bestod av gap, skrik och golvstamp från grannen som bodde i lägenheten ovanför.

Störningarna återkom varje natt och under en lång period. Mannens sömn blev kraftigt påverkad och enligt hyresgästens gode man tvingades hyresgästen att uppsöka sjukhus vid flera tillfällen.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Trots samtal med berörda parter i grannlägenheten fortsatte de nattliga oljuden. När den gode mannen valde att vända sig till hyresnämnden fick störningarna äntligen ett slut. Hyresgästen som störde har nu flyttat till en lägenhet längre bort i samma fastighet.

Annons
Läs också Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Förhoppningarna gick upp i rök: sluteldat för hyresgäster med öppen spis Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar Trakasserad av nazisympatisör - mamman och barnen fick fly sitt hem: "Utbildad att mörda" Hemliga gruppen kartlägger misstänkta svartuthyrare: ”Vi måste kunna belägga med fakta om någon ljuger”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.