Annons

Varning för okända dörrknackare

Östersund Östersundshems hyresgäster har fått påhälsning av okända aktörer som vill "utföra brandtillsyn" i lägenheterna. Östersundshem råder hyresgästerna att inte släppa in dem.
Foto: Åsa Eriksson
Släpp inte in främlingar med tveksamt syfte, varnar Östersundshem.

Hyresgäster i Östersund har hört av sig till bostadsbolaget och berättat om två dörrknackare som säger sig vilja komma in i deras lägenheter för att göra en ”brandtillsyn”.

Det är inte personal från Östersundshem eller någon av deras underentreprenörer, därför rekommenderar de att inte släppa in dem om man känner sig tveksam inför deras syfte.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Släpp inte in någon som säger sig vara ute för att utföra brandtillsyn, kontakta oss istället, säger Mailn Gunnarsson, kommunikationschef på Östersundshem.

Om de som misstänks vara bluffmakare fortsätter insistera kan hyresgästen be dem ringa Östersundshem som sedan hör av sig till hyresgästen med uppgifter ur hyreskontraktet för att säkerställa att det är det kommunala bostadsbolaget som ringer och ingen annan.

Annons
Läs också Tuffare tider: Allt färre klarar hyran i Östersund Östersundshem får lov att renovera 192 lägenheter – upp till 58 procent i hyreshöjning Kindberg dömd till fängelse och ska betala mångmiljonbelopp Läsarna ingrep när värden svek – nu slipper Britt-Marie släpa tvätt Rikshem säljer 883 lägenheter i Östersund till nordiska fastighetsjätten Niam

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.