Annons

Ännu en brand på Tallbacksvägen

Gävleborg I nyårshelgen brann det igen på Tallbacksvägen 17 i Sandviken. Den här gången hade någon tänt på en bunt tidningar. Polisen har inga spår efter förövaren.

Trots alla åtgärder med kortläsare till ytterdörrarna och nya larm lyckades någon tända på en bunt tidningar i trapphuset i åttavåningshuset i Sandviken i nyårshelgen. Ingen människa skadades.

Den senaste branden som är den sjunde i området. Förundesökningsledare Börje Hjelm i Sandviken säger till Hem & Hyra att man i dagsläget inte har några spår eller misstankar åt något särskilt håll.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Vi försöker höra de personer som gått ut och in i fastigheten i nyårshelgen. Vi har listor att gå efter nu när alla som går in och ut registreras via kortläsarna. Men vi har inga spår i dag.

Annons
Läs också Trakasserad av nazisympatisör - mamman och barnen fick fly sitt hem: "Utbildad att mörda" Ann-Christins saker försvann – värden lyckas inte ta reda på vad som hänt: ”Vi har ingen aning” Hög musik och krossade fönster - nu tvingas mannen flytta: "Ville ge honom en chans" Försökte släcka brinnande olja med vatten och matta – krävs på 767 000 kronor av värden Grannar hamnar i skottlinjen för gängen: ”Tänk om någon kastar in en bomb!”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.