Annons

Ännu en brand på Tallbacksvägen

Gävleborg I nyårshelgen brann det igen på Tallbacksvägen 17 i Sandviken. Den här gången hade någon tänt på en bunt tidningar. Polisen har inga spår efter förövaren.

Trots alla åtgärder med kortläsare till ytterdörrarna och nya larm lyckades någon tända på en bunt tidningar i trapphuset i åttavåningshuset i Sandviken i nyårshelgen. Ingen människa skadades.

Den senaste branden som är den sjunde i området. Förundesökningsledare Börje Hjelm i Sandviken säger till Hem & Hyra att man i dagsläget inte har några spår eller misstankar åt något särskilt håll.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

– Vi försöker höra de personer som gått ut och in i fastigheten i nyårshelgen. Vi har listor att gå efter nu när alla som går in och ut registreras via kortläsarna. Men vi har inga spår i dag.

Annons
Läs också Kvinna hyrde ut sin lägenhet för sexköp – för sex gånger originalhyran Gängkriminell skrev sig hemma hos polis – mitt under skarpt säkerhetsläge: "Svart i ögonen" Trakasserad av nazisympatisör - mamman och barnen fick fly sitt hem: "Utbildad att mörda" Ann-Christins saker försvann – värden lyckas inte ta reda på vad som hänt: ”Vi har ingen aning” Hög musik och krossade fönster - nu tvingas mannen flytta: "Ville ge honom en chans"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.