HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ännu oklart vem som blir ny vd i Torshälla

Torshälla Torshälla Fastighets AB kommer snart påbörja rekryteringen av en ny vd efter Peter Landin. Mest intressant är en chef med miljöprofil.

I mitten på april sa Peter Landin upp sig från sin tjänst i Torshälla. Istället ska han bli vd för Köpings Bostads AB med totalt cirka 2600 lägenheter. Vem som blir hans efterträdare när uppsägningstiden på sex månader gått ut är ännu oklart.
 
– Vi ska försöka hitta en ny vd så fort det bara går. Om tre veckor står det klart vilket rekryteringsbolag som vinner upphandlingen. Och i nästa vecka ska vi sätta oss ned i en arbetsgrupp och diskutera vilken profil vi vill ha, säger Ingrid Sermeno-Escobar (mp), ordförande för styrelsen i Torshälla Fastighets AB.

Vad är det för typ av person ni söker?
– Vi vill ha någon som Peter Landin, han har varit superbra för bolaget. Vi vill ha någon med miljöprofil, som tänker mycket på miljön när vi bygger, precis som Peter gjort.

Läs ocksåBesked om ny vd för Uppsalahem väntas i nästa vecka
Läs också Han blir ny vd för Uppsalahem Uppsalahems vd slutar Carin Skarman ny vd över KBAB Svårt att nå låginkomsttagare och ut­ri­kes föd­da

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.