Annons

Carin Skarman ny vd över KBAB

Karlstad Nu är det klart vem som tar över KBAB: Carin Skarman från Stena fastigheter i Stockholm. Hon tillträder i mars nästa år

Sedan i våras har Karlstad bostads AB, KBAB, letat efter en ny vd att efterträda den avgående Mats Enmark.

I slutet av förra veckan fattade styrelsen för KBAB beslut om att Carin Skarman är rätt person för uppdraget. Hon kommer från början från Karlstad, men bor och arbetar för närvarande i Stockholm som fastighetschef över Stena Fastigheter.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Rekryteringen har varit en lång process där fyra kandidater intervjuats i flera omgångar av en grupp som företrädde KBAB:s anställda, en grupp från styrelsen och en med reprensetanter från Karlstad stadshus. Det slutgiltiga och enhälliga valet föll på Carin Skarman som tillträder i mars nästa år.

Annons

– Det känns väldigt bra att vi har kunnat ta detta beslut i full enighet. Carin är helt rätt person att leda KBAB in i framtiden, säger KBAB:s styrelseordförande Thomas Ohlsson, (C) i ett pressmeddelande.

Till tidningen Värmlands folkblad säger han:

Annons
Läs ocksåSparkade vd:n får miljonfallskärm – nu rasar hyresgästernaChristina Rundkvist och Gabriel Olaurim är några av de hyresgäster som reagerat starkt på att deras hyresvärd ska betala flera miljoner kronor till sin sparkade vd.

– Hon har fått stort förtroende där och har bland annat jobbat mycket med kundkontakterna i samband med renoveringar av miljonprogramsfastigheter. Hon gjorde ett bra intryck, är i rätt ålder och kommer också att flytta till Karlstad med sin familj, säger Thomas Ohlsson till VF.

Läs också Fängelsedomar i muthärva inom kommunalt fastighetsbolag överklagas Få sätter in persienner trots väntad rekordsommar Med 800 nya lägenheter och djärv kontorsflytt tackar vd:n för sig Unika beslutet: Elektriska handdukstorkar klassas som lyx – värden tvingas backa

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.