Annons

Ansvariga förtroendevalda kan tvingas avgå

Lund ​Ordförande för Lundaföreningen och ordförandena för de lokala hyresgästföreningar i Lund som sålt alkohol utan serveringstillstånd kan tvingas att avgå. Det menar Bo Nilsson, regionordförande i Hyresgästföreningen.
– Man kan inte göra hur som helst och sedan ha kvar sina uppdrag, säger Bo Nilsson.
 
Fortfarande har han inte haft något möte med de ansvariga och något datum för möte är heller inte bestämt. Men han säger att om de lokala hyresgästföreningarna verkligen ägnat sig åt illegal alkoholförsäljning kan konsekvensen bli att de förlorar sina uppdrag.
 
– Det är tveksamt om de kan sitta kvar. Men nu avvaktar vi revisorernas granskning och så ska jag först träffa de inblandade, säger Bo Nilsson.

Annons
Läs också Försäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar Församling kräver giftermål för att hyresgäster ska få bo ihop - "ingen har klagat" Madeleine, 39, blir yngst i Hyresgästföreningens regionstyrelse: ”Jag tar det på stort allvar” Michel jobbade mot "renovräkningar" – stängs av från uppdrag i Hyresgästföreningen Anklagades för rasism – nu lämnar han alla förtroendeuppdrag Mats pub är hans hemliga krypin

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.