HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Avdic tar nytt steg med Mönsterås bostäder

Mönsterås I tillträde Armin Avdic som ny vd för Mönsterås bostäder. Det ser han fram emot.
– Det känns jättebra, verkligen. Efter fjorton år i Oskarshamn tycker jag att det är dags att prova på något nytt och nu fanns det möjlighet på hemmaplan. 
Varför ville du ha det här jobbet?
Det lockade med bostadsbolag, ett litet bolag med ordnad ekonomi som fanns på min hemort. Och då anser jag med min breda kompetens och yrkeserfarenhet att det passar mig, säger Armin Avdic. 
Han har ingen tidigare erfarenhet av art jobba i ett bostadsbolag, men har under sin tid som ekonomichef i Oskarshamn haft kontakter med Byggebo.
Vilken är den uppfattning om Mönsterås bostäder?
– Det är ett litet välskött bolag med ordnad ekonomi som gjort vissa åtgärder under 2000-talet. Det är mu inne i en fas där man bygger nytt. 
Armin Avdic syftar på att Mönsterås bostäder nu bygger 32 nya lägenheter i centrala Mönsterås.
Vad ser du mest fram emot?
– Att träffa anställda och börja på det nya jobbet och lära känna det nya bygget och lära känna verksamheten i grunden. 
Har du något du vill göra med bolaget?
– Det är för tidigt att säga just nu. Jag vill ha lite tid att titta mer på djupet. Jag vet att bolaget är välskött, men troligtvis finns det förbättringar att göra. 
Planen är att Armin Avdic ska börja på sitt nya jobb i november, men han har förhoppningar att kunna avsluta din anställning i Oskarshamns kommun innan hans uppsägningstid på tre månader har gått. 
I november är hyresförhandlingarna i full gång och det är helt nytt för dig?
– Förmodligen hjälper nuvarande vd till med hyresförhandlingarna. Vilket jag är tacksam för. 

Läs också Sparkad bostads-vd får fallskärm på 1,6 miljoner Besked om ny vd för Uppsalahem väntas i nästa vecka Ängelholmshem utreds för ekobrott Hyresgästerna får betala för dålig sophantering - hyrorna höjs Katarina Prick blir ny vd för Skövdebostäder

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.