Annons

Boendeträff för stora och små

Svenljunga I morgon kan Svenbos hyresgäster besöka boendeträffen på Boråsvägen. Förutom en del information står fika och ansiktsmålning står på schemat.

Hyresgästföreningen och allmännyttiga Svenljunga Bostäder arrangerar tillsammans boendeträffen som hålls på bostadsbolagets kontor på Boråsvägen.

Bland annat kommer räddningstjänsten att informera om brandsäkerhet och representanter från Svenljunga kommun ska berätta mer om källsortering. För de mindre hyresgästerna finns räddningstjänstens brandbil att undersöka. Dessutom bjuds besökarna på korv med bröd, godis och kaffe och ansiktsmålning för barnen.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Tanken är att samla alla barnfamiljer till en trevlig träff men också att nå hyresgästerna med viktig information.

Annons

– Jag hoppas att det blir en givande och rolig dag för hela familjen och ett utmärkt tillfälle att träffa sina grannar. Eftersom det närmar sig advent vill vi också passa på att ge goda råd om brandsäkerhet, säger Mimmi Aronsson som arbetar med verksamhetsutveckling hos Hyresgästföreningen.

Träffen börjar klockan 11 i morgon lördag.

Annons
Läs ocksåBildrik bok om Hyresgästföreningens första sekel – här inträffade de gyllene årenHyresgäster i förening, 100 år med Hyresgästföreningen, Peter Forsman, Pär Svanberg
Läs också Dyra renoveringar plågar allt fler – en av fem hyresgäster tvingas flytta: ”Allt billigt bortrenoverat" Storkonflikt om årets hyreshöjning – Willhem lämnade förhandlingsbordet men höjde hyrorna ändå Värdar hotar tusentals hyresgäster med domstol: "Skulle bli extremt kostsamt" Barbro vill inte sitta på två stolar - nu tar hon ett kliv uppåt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.