Annons

Bolag planerar ytterligare studentlägenheter i Karlstad

Karlstad Trots att det dröjer innan de planerade studentbostäderna i Karlstad är klara, planerar företaget Prime Living redan för etapp två: med ytterligare 80 studentlägenheter.

Företaget Prime Living har tidigare skrivit på sin hemsida att lägenheterna som de vill bygga i anslutning till de båda campusområdena norr om vattentornet, skulle börja byggas i oktober och vara klara för inflytt redan våren 2011.

Annons
 
Men sedan Karlstad kommun har begärt in justeringar i bygglovsansökningarna har starten för bygget skjutits upp.
 
Prime Living hoppas få börja bygga i vår och att det blir inflyttning i höst.
– Det är riktiga lägenheter och alltså inte studentkorridorer, säger Vd Jan Severa som berättar att de eventuellt kommer att bygga ytterligare 80 studentlägenheter i etapp två.

Annons
Läs också Rebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din Studenter tar strid mot värdens hyreskrav: ”Fylls på med namn hela tiden” Carolines studentbostad räddad – genom 50 år gammalt avtal: "Jätteglad att få bo kvar" Tvärnit för förhandlingar om studenthyror i Göteborg Lundastudent tog inga poäng – kastas ut från sitt boende Catherine gör städningen till ett rent nöje – ingen idé att klanka ner på studenterna

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.