Annons

Brandundersökning nedlagd

Falun ​Polisen i Falun har inte hittat orsaken till branden på Jungfruvägen i Bojsenburg i fjol somras och lägger nu ned utredningen. Två lägenheter totalförstördes  och flera vattenskadades men ingen människa kom till skada.

​Flera lyckliga omständigheter gjorde att ingen människa skadades i branden i Bojsenburg i augusti i fjol. Branden, som började på vinden, upptäcktes tidigt och grannar larmade dem som bodde i huset som alla kunde ta sig ut.

Två lägenheter totalförstördes i branden och flera fick vattenskador. Totalt fick tio familjer flytta till andra lägenheter hos Kopparstaden under tiden huset sanerades.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Utredningen av orsaken till branden har nu alltså lagts ned på grund av brist på bevis. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd men utesluter inte heller andra orsaker.

Annons
Läs också Två personer omkom i lägenhetsbrand i Östersund: "Fruktansvärt tragiskt" Krossade ett fönster och orsakade brand i lägenheten: "Jag måste ha gått i sömnen" Skulle äta pommes frites och lökringar – orsakade skador för 787 000 kronor Räddningstjänsten kritiska mot kommunens missbruksboende - hög risk att fler dör Brand i lägenhet under flytt – hyresgästen måste betala 1,5 miljoner

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.