HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Få skrämdes av chockhöjning

Kalmar Trots att Kalmarhem nästan fördubblade månadshyran för parkeringsplatser, har de flesta behållit sina platser.

Det var i våras som Kalmarhem meddelade att månadshyran för ett hundratal garageplatser på Stensberg i Kalmar skulle höjas kraftigt. Från drygt 260 kronor till över 450 kronor i månaden.

Trots det har de flesta som påverkats av höjningen hittills valt att behålla sin plats, det skriver tidningen Östra Småland.

Läs ocksåMKB höjer parkeringspriserna för alla – 10000 platser berörsClara Lopes tycker inte att MKB har gjort någonting som motiverar att hon ska betala mer för samma garageplats.

— Det var absolut några som sade upp sina garageplatser men det var bara ett fåtal personer. Jag tror att jag fick ungefär fem samtal där personerna tyckte att det var en stor höjning, säger Maria Kindberg-Johansson, marknadschef på Kalmarhem, till tidningen.

Bostadsbolaget ska inte heller haft några svårigheter att hitta nya hyresgäster till de lediga p-platserna, skriver tidningen.

Läs också Så hyr du ut din garageplats i andra hand Kraftig hyreshöjning för hyresgäster i Konvaljen Kalmhem storsatsar på studentbostäder Hyreshöjning för 204 lägenheter hos Kalmarhem

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.