HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Få skrämdes av chockhöjning

Kalmar Trots att Kalmarhem nästan fördubblade månadshyran för parkeringsplatser, har de flesta behållit sina platser.

Det var i våras som Kalmarhem meddelade att månadshyran för ett hundratal garageplatser på Stensberg i Kalmar skulle höjas kraftigt. Från drygt 260 kronor till över 450 kronor i månaden.

Trots det har de flesta som påverkats av höjningen hittills valt att behålla sin plats, det skriver tidningen Östra Småland.

Läs ocksåHyreshöjning för 204 lägenheter hos Kalmarhem

— Det var absolut några som sade upp sina garageplatser men det var bara ett fåtal personer. Jag tror att jag fick ungefär fem samtal där personerna tyckte att det var en stor höjning, säger Maria Kindberg-Johansson, marknadschef på Kalmarhem, till tidningen.

Bostadsbolaget ska inte heller haft några svårigheter att hitta nya hyresgäster till de lediga p-platserna, skriver tidningen.

Läs också Kalmarhem vill bli bästa värden Hyresvärd räknade fel - chockhöjer hyran Kajalen nominerad till årets fulaste nya byggnad Klartecken för p-plats i hyresgästens trädgård

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.