HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Faxeholmen säljer i Vallvik

Söderhamn ​Kommunala fastighetsbolaget Faxeholmen i Söderhamn vill sälja tre hus med 42 lägenheter i Vallvik. Tänkt köpare är en lokale företagare.

​Faxeholmen har länge kämpat med outhyrda lägenheter. Vid jul startade rivningen av flera fastigheter i centrala Söderhamn och nu vill företaget alltså sälja i Vallvik.

43 lägenheter i tre hus på Centralgatan ska säljas till en lokal köpare. Faxeholmens styrelse fattar det definitiva försäljningsbeslutet i morgon.

Läs ocksåKlagade för mycket - nu ska hela rasket rivasHål i ett innertak

– Att man säljer till en lokal ägare med närhet till hyresgästerna kan vara en fördel. Förhoppningsvis blir det bra även i det här fallet, säger förhandlingsledare Mårten Gulin på Hyresgästföreningen i Gävle.

Hem & Hyra har varken kunnat nå den tänkte ägaren eller Faxeholmens vd för en kommentar.

Läs också Billiga lägenheter rivs för att ge plats åt nybyggen Slussvaktarens hyresbostad rivs när ny sluss ska byggas Ockupation satte stopp för husrivning i Backe – men än är striden inte över Handelsträdgården rivs i höst – 300 bostäder ska byggas på tomten

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.