Annons

Femtio svar efter efterlysning av förtroendevalda

Malmö I början av januari gjorde Hyresgästföreningen i södra Skåne ett mejlutskick till 14 500 medlemmar med frågan om någon ville engagera sig i förening. Femtio har svarat.

Sten Lundström, chef för det lokala utvecklingsarbete, är nöjd med gensvaret.

– Det är första gången vi ställer frågan via mejl och det är ett bra utfall. Annars är dörrknackning det som fungerar bäst, säger Sten Lundström.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Hyresgästföreningen sökte efter folk som bland annat var intresserade av att skapa meningsfulla aktiviteter i sitt område och som tycker om att arbeta med människor med olika bakgrund. Man lockade med utbildningar, bland annat inom ledarskap. En stor del av de som svarade på mejlutskicket vill engagera sig i sitt eget område.

Annons
Läs också Grannen slet av Monas slöja när hon konfronterade rasism mot barn: ”Jag är fortfarande rädd” Nu slipper Maksym och Valentyna bo i chefens barack: ”Mycket bättre att ha ett eget boende” Kristin, 28 år, efterlyser fler unga efter ålderschocken: "Det var nästan ingen annan i min ålder" Så ska trenden vändas - Hyresgästföreningen vill få fler unga förtroendevalda Den stora hyresstriden är över – värdarna backar om dubbelhöjningen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.