Annons

I juni blir det fest i Grytan med skånska Hyresgästföreningen

Helsingborg ”Fest i Grytan” med Helsingborgspolitiker och Hyresgästföreningens ordförande Marie Linder ackompanjerat av bandet SNSB. Komikern Martin Svensson håller i trådarna.
Foto: Pressbilder/Pixabay
Förbundsordförande Marie Linder kommer, Komikern Martins Svensson håller i trådarna och det kommer att grillas. Förhoppningsvis blir det också rolig och het debatt i bostadsfrågan.

I juni håller Hyresgästföreningen förbundsstämma där framröstade delegater från hela Sverige samlas och drar upp riktlinjer för föreningen. I samband med detta bjuds det in till en fest i Grytan i Kärnanparken den 14 juni. Det är tänkt som en eftermiddag- och tidig kvällsstillställning där högt och lågt blandas.

Det kommer bli ett av de största eventen som varit de senaste åren som är riktat till allmänheten och alla medlemmar samt förtroendevalda i regionen och även i region södra Skåne. Hyresgästföreningens förbundsordförande Marie Linder kommer och lokala politiker bjuds in till soffhäng med debatt och frågor.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Hyresgästföreningen bjuder in invånare i Helsingborg och alla de som verkar i vår region till en folklig fest med musik och mat där vi på ett lätt sätt kan lyfta bostadsfrågan, säger Linus Fast, bostadspolitisk utvecklare i Region norra Skåne.

Annons

Konferencier blir komikern Martin Svensson, som bland annat varit på turné med Johan Glans. Musiken sköter show- och coverbandet SNSB, Sveriges Näst Snyggaste Band.

Förbundsstämman samarrangeras av Hyresgästföreningens norra och södra regioner i Skåne och hålls i Malmö. Norra Skåne består av 24 kommuner i nordöst- och nordvästskåne, samt södra Halland.

Annons
Läs också300 kom till jättegrillning i Höganäs
Läs också Så fick Eva sin hyra halverad i rätten: ”Jag har inte kunnat smälta det” Förhandlingarna bröt samman när Ulfs värd ville höja hyran med 12 procent – det händer nu Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt Regionkontor flyttar till brokig stadsdel: ”Vi ska vara där folk är”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.