Annons

I juni blir det fest i Grytan med skånska Hyresgästföreningen

Helsingborg ”Fest i Grytan” med Helsingborgspolitiker och Hyresgästföreningens ordförande Marie Linder ackompanjerat av bandet SNSB. Komikern Martin Svensson håller i trådarna.
Foto: Pressbilder/Pixabay
Förbundsordförande Marie Linder kommer, Komikern Martins Svensson håller i trådarna och det kommer att grillas. Förhoppningsvis blir det också rolig och het debatt i bostadsfrågan.

I juni håller Hyresgästföreningen förbundsstämma där framröstade delegater från hela Sverige samlas och drar upp riktlinjer för föreningen. I samband med detta bjuds det in till en fest i Grytan i Kärnanparken den 14 juni. Det är tänkt som en eftermiddag- och tidig kvällsstillställning där högt och lågt blandas.

Det kommer bli ett av de största eventen som varit de senaste åren som är riktat till allmänheten och alla medlemmar samt förtroendevalda i regionen och även i region södra Skåne. Hyresgästföreningens förbundsordförande Marie Linder kommer och lokala politiker bjuds in till soffhäng med debatt och frågor.

ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

– Hyresgästföreningen bjuder in invånare i Helsingborg och alla de som verkar i vår region till en folklig fest med musik och mat där vi på ett lätt sätt kan lyfta bostadsfrågan, säger Linus Fast, bostadspolitisk utvecklare i Region norra Skåne.

Annons

Konferencier blir komikern Martin Svensson, som bland annat varit på turné med Johan Glans. Musiken sköter show- och coverbandet SNSB, Sveriges Näst Snyggaste Band.

Förbundsstämman samarrangeras av Hyresgästföreningens norra och södra regioner i Skåne och hålls i Malmö. Norra Skåne består av 24 kommuner i nordöst- och nordvästskåne, samt södra Halland.

Annons
Läs också300 kom till jättegrillning i Höganäs
Läs också Regionkontor flyttar till brokig stadsdel: ”Vi ska vara där folk är” Nu slipper Maksym och Valentyna bo i chefens barack: ”Mycket bättre att ha ett eget boende” Kyl och frys förstördes av kvarlämnad mat – hyresgäst krävs på 100 000 kronor Anmäls för att ha yxhotat värdens personal – kan bli av med lägenheten

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.