HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Fler attefallshus på gång i Östersund

Östersund Bygglovsansökan för att ställa upp ytterligare 18 attefallshus har lämnats in av Östersundshem. Det tänkta området ligger längs med Tallbacksvägen vid fotbollsstadion.
Foto: PRESSBILD
Här, utmed Tallbacksvägen bakom Jämtkraft Arena, är det tänkt att husen ska ställas upp. Infarten sker via markerad väg för att inte belasta Tallbacksvägen.

Hittills har 28 attefallshus installerats på områdena Blomstergården och Valla i Östersund.
– Dessa områden är lugna, problemfria och utan störningar. Många vill bo i attefallshusen, och vi har i dagsläget ett stort intresse från målgrupperna, skriver Östersundshem i ett pressmeddelande.
Målgruppen är alltså som tidigare – nyanlända, studenter och arbetslösa ungdomar mellan 18 och 25 år.
Nu är dags för 18 hus till. Och ett servicehus med tvättstuga.
Platsen är en tomt utmed Tallbacksvägen, bakom Jämtkraft Arena och intilliggande fotbollsplan.
Lösningen är inte permanent utan handlar om ett tillfälligt bygglov som sträcker sig över fem år.

Annons
Annons
Läs också Sandra efterlyste rumskompis på Facebook: "Roligare komma hem när det lyser och någon har lagat mat" Gert vet inte hur han ska sluta samla: "Det har gått över styr" Så stökigt får du ha det hemma utan att bli vräkt Saneringsfirman: Så kan det se ut när vi kommer hem till hoarders Anders hade för mycket saker hemma – blev vräkt: "Visste inte hur allvarligt det var"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.