HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Grannar polisanmälde varandra

Nybro Två hyresgäster i Nybro har inte riktigt kommit överens. Det gick så långt att de båda polisanmälde varandra och den ena hotades av uppsägning.

En man som hotats av uppsägning får efter beslut i hyresnämnden bo kvar i sin lägenhet i Nybro.

Bakgrunden är att hans granne känt sig störd och trakasserad av honom. Hon har vänt sig till sin hyresvärd med anteckningar om störningar. Hennes svärson hotade också med polisanmälan av grannen, vad som hänt med den eventuella polisanmälan är okänt. Detta skedde i juni förra året och efter det sågs de båda grannarna inte över huvud taget.

Läs ocksåRiskerar vräkning för att han matar fåglar: ”Jag behöver någon att bry mig om”

Mannen har i sin tur nekat till anklagelserna om störningar och trakasserier. Däremot anser han sig ha blivit störd av grannens släktingar och det gick så långt att han till slut gjorde en polisanmälan.

Annons

I november konfronterades grannarna i trapphuset och det ledde till nya klagomål på mannen som sedan blev uppsagd av hyresvärden.

Hyresnämnden avslår ansökan om uppsägning av mannens hyreskontrakt. Det finns inga åtal eller domar mot mannen och inte heller några bevis för att han skulle ha trakasserat sin granne.

Annons
Läs ocksåÖver två år med mögligt tak – nu hotas värden med 100 000 kronor i vite
Läs också Röker trots förbud – nu vill värden vräka hyresgästen Grillade mat i vardagsrummet – nu river värden hyreskontraktet Värd skilde sig och ville ha lägenhet - sa upp hyresgäster

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.