Annons

Grannar polisanmälde varandra

Nybro Två hyresgäster i Nybro har inte riktigt kommit överens. Det gick så långt att de båda polisanmälde varandra och den ena hotades av uppsägning.

En man som hotats av uppsägning får efter beslut i hyresnämnden bo kvar i sin lägenhet i Nybro.

Bakgrunden är att hans granne känt sig störd och trakasserad av honom. Hon har vänt sig till sin hyresvärd med anteckningar om störningar. Hennes svärson hotade också med polisanmälan av grannen, vad som hänt med den eventuella polisanmälan är okänt. Detta skedde i juni förra året och efter det sågs de båda grannarna inte över huvud taget.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Mannen har i sin tur nekat till anklagelserna om störningar och trakasserier. Däremot anser han sig ha blivit störd av grannens släktingar och det gick så långt att han till slut gjorde en polisanmälan.

Annons

I november konfronterades grannarna i trapphuset och det ledde till nya klagomål på mannen som sedan blev uppsagd av hyresvärden.

Hyresnämnden avslår ansökan om uppsägning av mannens hyreskontrakt. Det finns inga åtal eller domar mot mannen och inte heller några bevis för att han skulle ha trakasserat sin granne.

Annons
Läs ocksåRiskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via AirbnbAirbnb och pengar.
Läs också Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Hyresgäst ringde störningsjouren 41 gånger och skrek ”åk hem till Afrika” till grannar – sägs nu upp från lägenhet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.