Annons

Grannar polisanmälde varandra

Nybro Två hyresgäster i Nybro har inte riktigt kommit överens. Det gick så långt att de båda polisanmälde varandra och den ena hotades av uppsägning.

En man som hotats av uppsägning får efter beslut i hyresnämnden bo kvar i sin lägenhet i Nybro.

Bakgrunden är att hans granne känt sig störd och trakasserad av honom. Hon har vänt sig till sin hyresvärd med anteckningar om störningar. Hennes svärson hotade också med polisanmälan av grannen, vad som hänt med den eventuella polisanmälan är okänt. Detta skedde i juni förra året och efter det sågs de båda grannarna inte över huvud taget.

ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Mannen har i sin tur nekat till anklagelserna om störningar och trakasserier. Däremot anser han sig ha blivit störd av grannens släktingar och det gick så långt att han till slut gjorde en polisanmälan.

Annons

I november konfronterades grannarna i trapphuset och det ledde till nya klagomål på mannen som sedan blev uppsagd av hyresvärden.

Hyresnämnden avslår ansökan om uppsägning av mannens hyreskontrakt. Det finns inga åtal eller domar mot mannen och inte heller några bevis för att han skulle ha trakasserat sin granne.

Annons
Läs ocksåDömd för upplopp vräks efter svartuthyrning - ville ha kvar bostaden för snabbare frigivningEn polisbil i brand och tre maskerade personer som fotar och bär på stenar.
Läs också Så blev anonyma vittnesuppgifter avgörande när hyresgäst vräks: ”Problematiskt” Betalade ingen hyra på fem år – nu har dödsboet en kvarts miljon i hyresskuld Jens Marcus och Ewa hotades av uppsägning – nu får de bo kvar: ”Underbart” Belamrade sin lägenhet med saker i flera år – därför får hon ändå bo kvar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.