HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

HFAB:s vd sjukskrivs – Dellhag går in som tillförordnad

Halmstad HFAB:s vd Sven Alexandersson är sjukskriven. Fastighetsutvecklingschef Marie Thelander Dellhag blir tillförordnad.

Enligt det kommunala bostadsbolaget i Halmstad har Sven Alexandersson drabbats av sjukdom och det oklart när han kommer tillbaka.

Marie Thelander Dellhag började på HFAB 2011 och jobbar idag som fastighetsutvecklingschef. Hon har tidigare arbetet med entreprenad- och byggkonsultation. Hon rekryterades från Ramböll där hon var kontorschef.

Läs ocksåNytt sätt att leverera paket – därför testar värden över tusen luckor i 20 bostadsområden

− Våra tankar är med Sven och vi vill att han skall kunna fokusera på att bli frisk. Bolaget behöver därför en tf VD och styrelsen och jag är överens om att Marie Thelander Dellhag är den bästa lösningen. Hon har arbetat på bolaget i snart fem år, känner väl till bolaget och sitter redan i ledningsgruppen, säger Henrik Andersson, styrelseordförande i HFAB, i ett uttalande.

HFAB äger närmare 10 000 lägenheter.

Läs också Privatvärdar i Varberg toppar hyreskraven i Halland – yrkar på 9,56 procent Här är butiken där ingenting kostar: "Varsågod" Ombildning till bostadsrätter blir inte av - HFAB säljer 175 lägenheter Hemmajobb på grund av corona – inget skäl för byte till större lägenhet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.