Annons

HFAB:s vd sjukskrivs – Dellhag går in som tillförordnad

Halmstad HFAB:s vd Sven Alexandersson är sjukskriven. Fastighetsutvecklingschef Marie Thelander Dellhag blir tillförordnad.

Enligt det kommunala bostadsbolaget i Halmstad har Sven Alexandersson drabbats av sjukdom och det oklart när han kommer tillbaka.

Marie Thelander Dellhag började på HFAB 2011 och jobbar idag som fastighetsutvecklingschef. Hon har tidigare arbetet med entreprenad- och byggkonsultation. Hon rekryterades från Ramböll där hon var kontorschef.

Annons
ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

− Våra tankar är med Sven och vi vill att han skall kunna fokusera på att bli frisk. Bolaget behöver därför en tf VD och styrelsen och jag är överens om att Marie Thelander Dellhag är den bästa lösningen. Hon har arbetat på bolaget i snart fem år, känner väl till bolaget och sitter redan i ledningsgruppen, säger Henrik Andersson, styrelseordförande i HFAB, i ett uttalande.

HFAB äger närmare 10 000 lägenheter.

Annons
Läs också Fängelsedomar i muthärva inom kommunalt fastighetsbolag överklagas Hyresgäster dras till domstol när värdar strandar hyresförhandlingar Storkonflikt om årets hyreshöjning – Willhem lämnade förhandlingsbordet men höjde hyrorna ändå Skrev sig på obebyggd tomt - misstänks för brott Att inte orka sköta uteplatsen – inget skäl för att få byta lägenhet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.