Annons

Hyresgäster störs av sexköpare

Malmö ​Hyresgäster hos MKB i Östra Sorgenfri i Malmö störs av sexköpare i området. Enligt Sonny Modig, vd för MKB, har boende klagat på att de blivit antastade. Nu kräver Sonny Modig i ett brev till gatukontoret att biltrafik ska förbjudas på Sorgenfrivägen på kvällarna.

​I brevet skriver Sonny Modig förutom att boende säger sig ha blivit antastade att hyresgästerna även störs av biltrafiken. Trots att MKB varit i kontakt med både polis och prostitutionsgruppen har det inte skett någon förbättring och därför hoppas Sonny Modig nu att ett förbud mot biltrafik ska hjälpa.

Annons
 
MKB äger hyreshus på Nobelvägen 121 och Sorgenfrivägen 27 till 39.

Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Hyresvärden om Lenas skräckdygn på toaletten: ”Helt fruktansvärt” Lena, 69, inlåst på toaletten i fyra dygn - värden struntade i slitna låset: ”Total panik” Efter ett år – nu ska hyresvärden äntligen laga Bjoerns bidé: ”Duschen fyller inte samma funktion” Grannen slet av Monas slöja när hon konfronterade rasism mot barn: ”Jag är fortfarande rädd” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.