HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Inneboende slog sönder lägenhet

Burlöv Kvinnan i Burlöv åtalas för skadegörelse. Kostnaden för förstörelsen har beräknats till över 40 000 kronor.
Foto: Anders Paulsson

När mannen kom efter en cykeltur på morgonen var kvinnan i full färd med att slå sönder hans bostad. När det inte gick att få stopp på henne slog han larm till polisen. Patrullen möttes av en rörig lägenhet och dokumenterade allt med kamera.

Kvinnan, som beskrivs som inneboende i polisens förundersökning, åtalas nu för skadegörelse. Fastighetsägaren Burlövs Bostäder AB vill ha ersättning  på 2748 kronor för fyra förstörda garderobsdörrar. Lägenhetsinnehavaren har berättat i förhör att hans inneboende förstörde prylar för omkring 40 000 kronor som han vill ha ersättning för. Det rör sig bland annat om trasiga TV-apparater, en servis, kristallkrona och säng.

Annons
Läs ocksåMan gick bärsärk i sin lägenhet - "Det var polisen som gjorde det"

Händelsen inträffade i somras och kvinnan har erkänt. I förhören finns uppgifter om ett bråk om alkohol och pengar som möjlig bakgrund till förstörelsen. Den åtalade kvinnan har själt svårt att komma ihåg alla detaljer men säger att hon minns att hon gick genom lägenheten och slog sönder saker.

Annons
Läs också Slog sönder sin lägenhet - Orsakade vattenskada för en miljon Bandidosmedlem tog ut 303 000 i hyra av inneboende – jagas av skattmasen Anders fick nota på 12 000 kronor för repor i hissen: "Det är i alla fall mindre än 65 000" Diabetessjuk krävs på 65 000 av Kalixbo – för repor i hiss

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.