Annons

Kallade grannbarnen grisungar – tvingas flytta

Hägersten Grannbarnens lek drev kvinnan till vansinne. Det gick så långt att hon hotade barnens mamma att ”ta henne på gården”. Nu tvingas kvinnan flytta efter ett beslut i hyresnämnden.
Foto: Pixabay

Fittluder, grisungar, din jävla slyna – grannen sparade inga invektiv för att beskriva sin avsky mot grannfamiljen och då särskilt deras barn. Hon menade att de varit störande i sådan omfattning att hon inte kan sova och att det gått ut över hennes jobb som personlig tränare.

– Leker de OS, Wrestling? Man hör hur kroppar kastas mot väggarna. De är inte anpassade att bo i lägenhet. De måste komma från landet, eller nåt, sa hon under sammanträdet i hyresnämnden. Men att hon skulle uttryckt de fula orden enligt ovan, det nekade hon till kategoriskt och skyllde på att hennes dialekt möjligen kunde uppfattas som andra ord än vad hon verkligen sagt.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Mamman i familjen vittnade om många kränkande skälls- och könsord. Att de pågått länge och att de kulminerade under 2016-2017. Hon har dessutom polisanmält kvinnan som vid två tillfällen har blivit tillsagd av hyresvärden, utan att hon ändrat sitt beteende.

Hyresnämnden bedömer att mammans vittnesmål är det trovärdiga av de två och att det finner stöd i hyresvärdens beskrivning. Kvinnan måste därmed flytta så fort beslutet vinner laga kraft.

Annons
Läs också Hotbrev, hårspray och skurvatten i brevinkastet: "Jag vågade knappt röra mig i lägenheten" Öppnade inte när värden ringde på – blev uppsagd Hotande hyresgäst blev uppsagd – gjorde huset strömlöst och utan värme Hyresgäst felparkerade bilar och blockerade grannarnas garage - blir av med lägenhetskontrakt Här eldar han upp sin grannes dörr – döms till fängelse och blir av med kontraktet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.