Annons

Katarina bor hos bästa värden i Bohus Älvsborg

Västra Götaland ​Severinssons med drygt 750 lägenheter i Trollhättan och Uddevalla är bästa lokala värden enligt Hem & Hyras granskning. Hyresgästen Katarina Kåhre är inte förvånad. – Jag har aldrig haft en så bra värd!

​Katarina Kåhre har bott hos Severinssons i Trollhättan i fyra år. Det är den första lägenheten hon känt att hon riktigt trivts i. Att den är mysig och att grannarna är bra spelar in, men minst lika viktigt är bemötandet från värden.
– De är alltid vänliga och jag känner mig inte som ett problem när jag ringer till dem. Hos andra värdar har jag inte alltid blivit behandlad med respekt.

Katarina tycker att Severinssons är lätta att få tag i, tar hyresgästerna på allvar och agerar direkt när något behöver åtgärdas. Att grannarna fick snabbt gehör för önskemålet om en extra tvättmaskin ger ytterligare plus.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Men Katarina har också haft anledning att klaga. Ett tag led hon och sambon av störande ljud från rören, något som tog tre månader att komma till rätta med.
– Det var frustrerande, men eftersom vi hela tiden fick information om vad värden gjorde åt problemet gick det ändå bra. 

Annons
Läs också Ginzas grundare bygger hyresrätter och får Fåglum att blomstra: "En får ju ha lite roligt!" Miljöinspektörerna kämpar för en bättre boendemiljö Hyresvärdens krav – flytta ut om fem dagar: ”Han struntar i lagar och regler” Grannen ville ha lägenheten – värden pressades säga upp mamman och skyllde på tvååringen Se upp – detta får din hyresvärd inte göra

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.