HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Klart med ny vd hos Tingsrydsbostäder och Vidingehem

Kronoberg Första oktober tillträder Victoria Magnesson posten som vd för Tingsrydsbostäder. Samma datum börjar Tingsrydsbostäders förra vd, Peråke Janén, på heltid som vd för Vidingehem.

Victoria Magnesson kommer närmast från fortifikationsverket och har arbetat länge inom fastighetsbranschen.

”Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla företaget i en positiv riktning, bygga fler bostäder och lära känna alla medarbetarna. För mig är det viktigt att fortsätta öka attraktiviteten i bostadsområdena, förbättra den löpande verksamheten och att kommunicera med hyresgästerna, för att få till ett ökat hyresgästinflytande”, säger Victoria Magnesson på Tingsrydsbostäders hemsida.

Annons
Läs ocksåOklara regler: Lång väntan på varmvatten när värden bytte AnnCriztins kranKvinna vid ett handfatet. Hon har ena handen på vredet, den andra under kranen för att känna på vattnet.

Bolagets tidigare vd, Peråke Janén, har sedan mitten på augusti delat sin tid mellan Tingsrydsbostäder och Vidingehem. Första oktober kör han fullt ut som vd för Vidingehem, ett av Växjö kommuns bostadsbolag.

Annons
Läs också Miljardsatsning i Mora - men hyresgästerna är oroliga: "Rykten om att husen ska rivas" Aida trodde att möglet skulle döda henne Avbrutna förhandlingar och chockbud - "Boden utmärker sig bland Norrlandskommunerna" Bostaden chockhöjer parkeringshyrorna: "Jag måste nog sälja bilen"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.