Annons

Linnéa vann en månadshyra

Västerbotten Linnéa Enbom fick flytta mellan tre andrahandslägenheter innan hon lyckades hitta ett eget boende. Nu slipper hon en av hyrorna i den nya lägenheten.
Linnéa Enbom vann en månadshyra, som lämnas över av Kerstin Granberg Lundgren, ordförande i Hyresgästföreningen södra Västerbotten.

Hyresgästföreningen region Norrland skickade ut en bostadsenkät till studenter i Jämtland, Västernorrland, Väster- och Norrbotten. En av studenterna som deltog är Linnéa Enbom från Luleå, studerande i Umeå. Hon var också en av de som deltog i tävlingen om en månadshyra. Bästa motiveringen till varför en borde vinna, vann således hyran. Och det var Linnéa Enbom som valdes ut.
– Med tanke på att jag har en hyra på 4700 i månaden, för 24 kvadratmeter, var vinsten väldigt välkommen, säger hon.
– Nu får jag en månad där jag slipper tänka på boendekostnaden och det är jätteskönt.
Här kan du se en film från campus i Umeå, där Kerstin Granberg Lundgren, ordförande i Hyresgästföreningen södra Västerbotten pratar med pristagaren och så klart lämnar över en symbolisk check till Linnéa Enbom.

Annons
Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Därför är utrikesfödda överrepresenterade hos Kronofogden – inte bara pengar som är problemet När som helst kan marken ge vika – deras hem står mitt i riskzonen ”Hade varit fruktansvärt” Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Fettklump på 40 ton hittades i avloppsrör – här är proppen som dykare fick hugga bort

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.