HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Linnéa vann en månadshyra

Västerbotten Linnéa Enbom fick flytta mellan tre andrahandslägenheter innan hon lyckades hitta ett eget boende. Nu slipper hon en av hyrorna i den nya lägenheten.
Linnéa Enbom vann en månadshyra, som lämnas över av Kerstin Granberg Lundgren, ordförande i Hyresgästföreningen södra Västerbotten.

Hyresgästföreningen region Norrland skickade ut en bostadsenkät till studenter i Jämtland, Västernorrland, Väster- och Norrbotten. En av studenterna som deltog är Linnéa Enbom från Luleå, studerande i Umeå. Hon var också en av de som deltog i tävlingen om en månadshyra. Bästa motiveringen till varför en borde vinna, vann således hyran. Och det var Linnéa Enbom som valdes ut.
– Med tanke på att jag har en hyra på 4700 i månaden, för 24 kvadratmeter, var vinsten väldigt välkommen, säger hon.
– Nu får jag en månad där jag slipper tänka på boendekostnaden och det är jätteskönt.
Här kan du se en film från campus i Umeå, där Kerstin Granberg Lundgren, ordförande i Hyresgästföreningen södra Västerbotten pratar med pristagaren och så klart lämnar över en symbolisk check till Linnéa Enbom.

Läs också Hyresgäster i Nybro bjuds på teater Ny granskning: Bra betyg och trångbodd - fullt möjligt Dom: Ersättningslägenhet får vara mindre och dyrare Lilafärgat hår gav skadestånd Stenograferande ordförande avgår efter 35 år

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.