Annons

Linnéa vann en månadshyra

Västerbotten Linnéa Enbom fick flytta mellan tre andrahandslägenheter innan hon lyckades hitta ett eget boende. Nu slipper hon en av hyrorna i den nya lägenheten.
Linnéa Enbom vann en månadshyra, som lämnas över av Kerstin Granberg Lundgren, ordförande i Hyresgästföreningen södra Västerbotten.

Hyresgästföreningen region Norrland skickade ut en bostadsenkät till studenter i Jämtland, Västernorrland, Väster- och Norrbotten. En av studenterna som deltog är Linnéa Enbom från Luleå, studerande i Umeå. Hon var också en av de som deltog i tävlingen om en månadshyra. Bästa motiveringen till varför en borde vinna, vann således hyran. Och det var Linnéa Enbom som valdes ut.
– Med tanke på att jag har en hyra på 4700 i månaden, för 24 kvadratmeter, var vinsten väldigt välkommen, säger hon.
– Nu får jag en månad där jag slipper tänka på boendekostnaden och det är jätteskönt.
Här kan du se en film från campus i Umeå, där Kerstin Granberg Lundgren, ordförande i Hyresgästföreningen södra Västerbotten pratar med pristagaren och så klart lämnar över en symbolisk check till Linnéa Enbom.

Annons
Annons
Läs också Rebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din Kenth hamnade i hemlösfällan: ”Blir du vräkt är du rökt” – få kommuner ger hyresgaranti Kvinna hade nio hundar i lägenheten: ”Lukten går inte att beskriva” Nominerade för femte året i rad: Hem & Hyra kan vinna guldspade för granskning av socialtjänsten Värden om de kalla lägenheterna i Hälleforsnäs: "Sabotage och maximal otur" Kalla element, inget varmvatten: Yvonne gav upp och flyttade – värden riskerar vite på 50 000 i månaden

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.