HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Nu ska Lillsidan renoveras

Enköping Igår gick startskottet för det omfattande renoveringsprojektet på Lillsidan. Cirka 500 av Enköpings Hyresbostäders lägenheter ska få nya stammar och badrum.

Upprustningen beräknas ta flera år men den första etappen, med cirka 100 lägenheter, ska vara klar i höst. De uppfräschade lägenheterna innebär även en hyreshöjning på max 462 kronor för hyresgästerna. Under de 19 dagar varje enskilt badrumsbyte kommer att ta är hyresgästerna hänvisade till en mulltoalett i lägenheten. Dusch finns att tillgå på Idrottshuset för 20 kronor per gång.

I samband med projektet har Enköpings Hyresbostäder, EHB, provat en ny metod för att nå ut till sina hyresgäster.

Annons
Läs ocksåOklara regler: Lång väntan på varmvatten när värden bytte AnnCriztins kranKvinna vid ett handfatet. Hon har ena handen på vredet, den andra under kranen för att känna på vattnet.

–Innan en fastighet ska renoveras går vi hem till varje hyresgäst och informerar om vad som ska ske. Det är ett nytt grepp som vi har fått mycket uppskattning för, säger vd Thomas Lundmark.

Annons
Läs också Får lämna stadsvåning efter konflikt om marmorhandfat Ny hyresprotest i Göteborg – Krystyna, 74: ”Hur ska jag klara mig?” Fyra av tio i området godkänner inte renovering Småbarnspappan Khaled tvingas betala för dubbla renoveringar: "Det finns folk som gråter"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.