Annons

Ny ordförande vald i Karlstad

Grums En ny styrelse med ny ordförande, ett uttalande och ett uppdrag att bilda ännu en kommunförening. Det är något av det som klubbades igenom på Karlstadsföreningens årsmöte.

Vid årsmötet på CCC i Karlstad på onsdagskvällen valdes Elisabeth Qvarnström till ny ordförande efter avgående Valéria Varga.

Exakt 100 personer deltog i mötet som gick igenom och godkände verksamhetsberättelse och ekonomin.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Det utsågs förtroendevalda till arbetsgrupper och förhandlingsdelegationer.

Annons

Årsmötet beslutade att styrelsen i Karlstadföreningen får i uppdrag att under året undersöka om det kan bildas fler kommunföreningar av Kil, Hammarö och Grums som i dag ingår i Karlstadföreningen.

Förutom Elisabeth Qvarnström till ordföranden, valdes Johan Grotmaak, Ann-Christine Sjöholm, Hercules Payton Jr, Ata Zurmati, Eva Nilsson och Ina Jacobsen till styrelse. Ersättare är Märith Brännman och Annie Blomkvist.

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta”Den svenska artisten Loreen efter Eurovisionvinsten i Liverpool 2023 samt Hyresgästföreningens logga.

Föreningen antog ett uttalande mot att kommunen på senare år plockat ut 10-12 miljoner per år till så kallade bostadssociala ändamål. Något som Hyresgästföreningen är starkt kritisk till.

Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.