HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ny ordförande vald i Karlstad

Grums En ny styrelse med ny ordförande, ett uttalande och ett uppdrag att bilda ännu en kommunförening. Det är något av det som klubbades igenom på Karlstadsföreningens årsmöte.

Vid årsmötet på CCC i Karlstad på onsdagskvällen valdes Elisabeth Qvarnström till ny ordförande efter avgående Valéria Varga.

Exakt 100 personer deltog i mötet som gick igenom och godkände verksamhetsberättelse och ekonomin.

Läs ocksåAvbrutna förhandlingar och chockbud - "Boden utmärker sig bland Norrlandskommunerna"

Det utsågs förtroendevalda till arbetsgrupper och förhandlingsdelegationer.

Årsmötet beslutade att styrelsen i Karlstadföreningen får i uppdrag att under året undersöka om det kan bildas fler kommunföreningar av Kil, Hammarö och Grums som i dag ingår i Karlstadföreningen.

Förutom Elisabeth Qvarnström till ordföranden, valdes Johan Grotmaak, Ann-Christine Sjöholm, Hercules Payton Jr, Ata Zurmati, Eva Nilsson och Ina Jacobsen till styrelse. Ersättare är Märith Brännman och Annie Blomkvist.

Läs ocksåVärdarna ville ha två års retroaktiv hyra - nu är det avgjort: "Jag kan andas ut"Lisa Wadenholt andas ut efter beskedet från Hyresnämnden.

Föreningen antog ett uttalande mot att kommunen på senare år plockat ut 10-12 miljoner per år till så kallade bostadssociala ändamål. Något som Hyresgästföreningen är starkt kritisk till.

Läs också Hyreskraven väcker ont blod - men försvaras av värdarna Från 12 procent ner till två – 120 hyreskrav inne, så mycket vill din värd höja Rapport: Bostadsbolagen visar fortsatt god ekonomi: ”Ingen anledning att chockhöja hyror”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.