HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ny regionchef är utsedd i norra Skåne

Halland Idag blev det klart vem som blir ny regionchef vid Hyresgästföreningen Region norra Skåne. Richard Mortenlind tar över efter nuvarande regionchef Jan Olof Sandén som går i pension.

Det blir troligtvis vid årsskiftet som Richard Mortenlind tar över regionchefsposten vid Hyresgästföreningen Region norra Skåne.
Han är 48 år och jobbar idag som förvaltningschef vid Barn- och ungdomsförvaltningen i Halmstads kommun. Han har tidigare haft liknande tjänster i Bjuv och i Malmö.
Han har även en bakgrund som lärare och rektor. I Hyresgästföreningens pressmeddelande säger han att:

− Jag är i grunden en föreningsmänniska som tror på att vi tillsammans kan förändra saker och ting till det bättre. Jag ser fram emot att få arbeta med både förtroendevalda och anställda i det arbetet.

Läs ocksåNu går Hyresgästföreningens klassiska logga i pension - men på Ulfs arm jobbar den vidareUlf Nilsson har Hyresgästföreningens symbol intatuerad på underarmen.

Region Norra Skåne har cirka 43 000 medlemmar, drygt 660 förtroendevalda och 46 anställda.

Läs också Hyresförhandlingar hemma vid köksbordet - nu väntar stegvis återgång till det nya normala Nu byter Peter Laang sida och återkommer till Hyresgästföreningen Ditt hem är hennes jobb Maria Hjelm byter Vänersborg mot Helsingborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.