Annons

Nya namn i Gotlandsstyrelse

Gotland Pia, William och Roland. Det är tre nya namn i den utökade föreningsstyrelsen på Gotland efter att Hyresgästföreningen hållit sitt årsmöte i Visby.
Foto: Cecilia Cederblad
Styrelsen på Gotland: Bakre raden, från vänster, ordförande Stefan Uddebrant, ledamöterna Roland Engström, Ulf Karlsson och William Mezan. Främre raden ledamöterna Pia Malmros och Rut Smeds. Ledamoten Anne Hallberg saknas på bild.

Ett 30-tal personer närvarade när Hyresgästföreningen på Gotland höll sitt årsmöte i föreningslokalen i Gråbo. I samband med mötet gavs information om bland annat föreningens framtidsprogram och en rapport från förra årets stämma.

På mötet utökades föreningsstyrelsen till sju personer och med tre nya namn. Roland Engström, William Mezan och Pia Malmros valdes in som nya ledamöter. Även förhandlingsdelegationen utökades med två personer till totalt 18 medlemmar.

— Det är jättekul med tanke på hur det såg ut här för två år sedan, då vi inte hade någon föreningsstyrelse alls på Gotland, säger Cecilia Cederblad, verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen.

En av de nya namnen i styrelsen är Pia Malmros, som sedan tidigare är engagerad i den lokala hyresgästföreningen Vitkålen i Visby.

— Det ska bli intressant med en ny utmaning. Det gäller att försöka få fler att engagera sig, säger hon.

 


Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.