Annons

Örkelljungabostäder har fått ny vd – på 30 procent

Örkelljunga Örkelljungabostäder har fått en ny vd. Stefan Andersson heter han och jobbar som fastighetsingenjör i kommunen.

Örkelljungabostäder är ett litet kommunalt bostadsbolag med 123 lägenheter. Tidigare vd Sulev Pull var förutom högsta bossen också styrelseordförande.

Nu har man hittat en annan lösning. Stefan Andersson har i veckan tackat ja till att bli vd på cirka 30 procent. Han jobbar idag som fastighetsingenjör med ansvar för kommunens övriga fastigheter. Det kommer han att fortsätta med men fördela tiden.

ANNONSRebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din

 – Jag tror att det kan finnas en hel del samordningsvinster, säger Stefan Andersson.

Annons

Vad blir de viktigaste frågorna för Örkelljungabostäder framöver?

– Den planerade nybyggnationen och ett nytt servicehus.

Annons
Läs ocksåSparkade vd:n får miljonfallskärm – nu rasar hyresgästernaChristina Rundkvist och Gabriel Olaurim är några av de hyresgäster som reagerat starkt på att deras hyresvärd ska betala flera miljoner kronor till sin sparkade vd.
Fakta: Stefan Andersson

Aktuell: Ny vd på Örkelljungabostäder från och med 1 september.

Vd-lön: ”Jag vet inte exakt vad det blir. Kommunen kommer att fakturera bolaget.”

Bor: I ett trähus från 1837 i Örkelljunga.

Övrig: Utsågs 2007 till en av kommunens 700-årsjubilarer för sina insatser under stormen Per. Delar av kommunen blev strömlös och han jobbade hårt med att fixa reservkraft.

Läs också Fängelsedomar i muthärva inom kommunalt fastighetsbolag överklagas Med 800 nya lägenheter och djärv kontorsflytt tackar vd:n för sig Sparkad bostads-vd får fallskärm på 1,6 miljoner Han blir ny vd för Uppsalahem

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.