Annons

Självklart för Conny att ta förtroendeuppdrag

Vårgårda I Vårgårda har Hyresgästföreningens verksamhet funnits sedan 60 år. Men allt färre väljer att vara aktiva. Conny Rhedin, 38 år, visste att det behövdes mer folk. – Jag är glad för mitt uppdrag och att folk anser att jag är en resurs.

Conny Rhedin är en kille som gillar att organisera. Han vill att området ska vara bra att bo i för alla. Att folk ska trivas helt enkelt.

Annons
– Jag vill vara en språngbräda för gemenskap. Det ska vara mysigt att bo här, säger han och blickar ut genom fönstret.
Det är det lokala arbetet som han brinner för.
– Jag följer gärna med och demonstrerar om det behövs och går runt med namnlistor och så, men inte mer.
Men Conny oroar sig för vad bostadspolitikens vindar för med sig. Marknadshyror. Sälja ut de allmännyttiga bostadsföretagen…
Medlem har han varit sedan han flyttade hemifrån för 15 år sedan. Den vanan har han med sig från föräldrahemmet.
– I unga år var jag medlem till och från. Jag var rätt mycket ute i svängen och hade inte samma ordning på mitt liv som nu.

Annons
Läs också Försäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar Bildrik bok om Hyresgästföreningens första sekel – här inträffade de gyllene åren Dyra renoveringar plågar allt fler – en av fem hyresgäster tvingas flytta: ”Allt billigt bortrenoverat" Storkonflikt om årets hyreshöjning – Willhem lämnade förhandlingsbordet men höjde hyrorna ändå Värdar hotar tusentals hyresgäster med domstol: "Skulle bli extremt kostsamt" Barbro vill inte sitta på två stolar - nu tar hon ett kliv uppåt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.